gecegunduz Ebru_ebru devlet ultrason vermedi ,biz bugün hem bacak arasını hem de renkli için özel hastaneye gittik özelde veriliyor ultrason
Elis27 gecegunduz renkli veriyor ama bacak arası yok yüzü falan görünüyor işte cnm 🙃 3 4 tane veriyor bizimkide
Elis27 gecegunduz 😁🥳 insan saklayamiyor siz yine iyi sakladıniz cnm ben devlette hiç görmüyorum zaten renkliyi geçtim sadece Dr bakıyor o kdr o görüyor oda en fazla 2 3 dk süruyor
gecegunduz Eesraaa34 neden 4lü tarama önerdi acaba sordunuz mu ? Birde bu 4lü taramada çok fazla yanlış sonuçlar çıkıyormuş diye biliyorum tabii herkeste farklıdır
gecegunduz Ebru_ebru evet 16. Haftada bir defa private gittik cinsiyet için bacakları kapalıydı ama ultrason verdi ,22.haftada detaylı Usg de öğrendik cinsiyeti bugün de yine özele gittik bacak arası ve renkli ultrasonu verdi 🥰😇
Eesraaa34 gecegunduz hiç bir testi yaptırmadığım için yaptır dedi farklı hastalıklara bakıyormuş. Ben detal dna 2li 3lü yaptırmadığımı söyledim 4lü önerdi ama detaylıda her şey olması gerektiği gibi dedi
Esma006 gecegunduz detaylı da sanmiyorum yanılma olacağını ama başka doktora da görünün cinsiyet için