gecegunduz Merhaba kızlar bugün detaylı usg vardı dr erkek dedi ama bacak arası bana boş gibi geldi sanki yada ben öyle hissettim detaylı usg cinsiyet yanılması oluyor mu 🤔
Yuuki gecegunduz bizim detaylida bacak arasını doktor direkt göstermişti ne goruyorsunuz dedi hatta 🙈😄 bariz belliydi hatta fotoğrafını bile vermisti
Obirtazeanneee gecegunduz bizede kız dedi ama erkek gördüm bende yarın kesinleşecek insan işte catlıyor meraktan ❤️
Merve_kucuk gecegunduz tam detaylı bilmiyorum malesef. Bir arkadaşım da yine oğlu olacak sanıyordu. Doğum da kızı olacağını öğrendi ☺️😅
gecegunduz Yuuki 😅😬bize sadece bir ultrason verdi o da bacak arası değil yurt dışındayım burda böyle oluyor
Yuuki gecegunduz Evet duymuştum yurt dışında biraa daha kabadan muayne edildigini birde sanırım USG çok fazla sokmuyorlarmis
gecegunduz Yuuki usg 2 defa girdim şimdiye kadar 22+6 olduk bir defa 12 haftalıkken girdim birde 20-24 arası detaylı ultrason yapılıyor ona girdim bugün
Ebru_ebru gecegunduz Canım bende yurtdışındayım 2 defa gittim şuana kadar doktora.15 haftada erkek dedi baktı hemen hiç göstermedi bile bize yarın da detaylı ultrasyon var bakalım nasıl geçecek ultrasyon fotosu verdi mi size ?