couleurcerise Makat geliş duruyordur benim bebeğimin de göbeği aşağıda kasıklarda hissediyorum hıçkırıklarını.
Ayse0575 Hasret72 28. Haftadan bu yana baş aşağı bizimki bende hıçkırıklarını aşağıda hissediyorum bazen. Şuan 31+3 haftadayız
Aslaninannesi_ seyma0661 sende bendensin Salı kontrolüm vardı hala makat geliş hıçkırınca kasıklarımda hıçkırıyor
seyma0661 Aslaninannesi_ başı da sürekli göbek çevremde sağda yada sola sertleşiyor senin de öyle oluyor mu 😂 Bizimde kontrol pazartesi 32.hafta
Aslaninannesi_ seyma0661 evet elimle koyunca hissediyorum kafasını götünü heryerini 😀 biz 33 haftalığız doktor yeri daralıyor dönmesi zor dedi sezaryen günü belirledik 38.hafta
seyma0661 Aslaninannesi_ ayy ben devlete gidiyorum insallah normal olsun diye sonsuza kadar bekletmezler beni 😂 genelde 36.haftaya kadar dönen oluyormuş
2prens1prenses_ Hasret72 bebişin kızmi bende hickiriklari çok fazla hissediyorum ve acayip rahatsız oluyorum yani canımı acitmiyor ama devamlı karnımda hop hop hickiriyor ya simirlerim bozluyor
zeynosileannis Hasret72 Baş aşağı olduğu için öyledir. Erken değil benimki 20. Haftadan beri o şekilde şuan 38 olduk 😊