sd18 Hasret72 benim de 31. hafta aynı sizin gibi hıçkırığını hissediyorum aynı bölgede. baş aşağı olması da çok normal zaten 28 den sonra ortalama dönüyorlar korkmayın
seyma0661 Aslaninannesi_ ayy ben devlete gidiyorum insallah normal olsun diye sonsuza kadar bekletmezler beni 😂 genelde 36.haftaya kadar dönen oluyormuş
2prens1prenses_ Hasret72 oylemis cinsiyeti öğrendiğim anda bir çok kız çocuk annesinin sorduğu soru şuydu bebeği çok aşağıda hissediyor musun her an cikicak gibi hissediyormusun vs
Rabiamina Hasret72 kasıklarına inmiştir. Daha erken başını dogum kanalına sokmaya çalışıyordur ama zaten bebek daha çok aşağı inip yukarı çıkacak. Korkulacak bir şey yok
Mercan0652 Hasret72 ya benimki de hickiriyor kasiklarimda hissediyorum daha yeni durdu hatta 😅 27. Haftamiz baş aşağı mi dönmüş oluyor şimdi anlayamadım ben kontrole de var daha ya
Nur7o Hasret72 aynısı bende de oldu hatta bununla ilgili postta açmıştım bende ama maalesef makat gelişi dedi. yani ters mis bebek daha o vuran da ayak mis yani düzenli pıt pıt aynı hıçkırık zannetmiştim