Efebebek Blueeberryy aynıyız bende 40+3 ve gelmeyen bebiş Cumartesi tekrar çağırdı dua ediyorum gidene kadar kendi sancılarım gelsin diye
Blueeberryy Efebebek peki doktorun dedigi yada yaptiginiz bisey varmi hurma ahududu cayi pilates ben bunlari yapiyorum ama bisey yok
Efebebek Blueeberryy yok maalesef bişey demiyorlar ama tanıdıklarım hep merdiven inip çıkma birde sıcak duş öneriyorlar bende her gün yapıyorum ama bi sonuç alamadım
Blueeberryy Efebebek evet dusu bende aliyorum hergun bugunde apartmanda kedi kalmis onun sayesine merdiven ciktim indim bakalim belki dogar 😂😂
Efebebek Blueeberryy ay inşAllah benim banyo küçük küvet yok içine girim bekliyim sizin öyleyse doldur biraz içinde bekle kasları gevşetir sonra çıkıp hareket etmek lazımmış
lemux Blueeberryy Yarın gitmeyi düşünüyorum. Artık ne derse hayırlısı olsun. İlki de 41+0 da doğmuştu çok garipsemiyorum. 😄
Blueeberryy Efebebek bendede kuvet yok girince belime falan tutuyorum suyu ama ordek yuruyusu oneriyolar az once deniyim dedim ama yok dizlerim tutmuyo valla 🫣😒
Efebebek Blueeberryy onu bende yapamıyorum ayaklarım taşımıyor artık 😂 onun yerine bir yere tutunup parmak uçlarıyla sağ sol yapıyorum iyi geliyor
civcivim__ Blueeberryy 39+1 çok ağrılı sancım var şuan hemde 2 saatir çekiyorum 5 dkkda bir geliyor . 3 kere doğurma vakası ile hastaneye gittim doğurmadan geldim şimdi tkrr aynısı yaşanamasın diye gitmek istemiyorum . :(( çok acıyorrrr
Blueeberryy civcivim__ yaaa 5 dkk diyosun kiz dogurma sonra yollarda 🧐 ne zaman gittinki yine gitsenmi ben cok korkuyorum yollarda falan dogar diye de doktor ilk dogum hemen olmaz deyince 🫣
Efebebek civcivim__ ne nolur ne olmaz gidin bence ben duramazdım şahsen 🥺 belki gerçekten bu sefer doğumdur riske atmayın sonra
civcivim__ Blueeberryy 5 dkk yakınımda hastane var ama gittiğim doktor 30 dkk mesaefede. Acil bişi olursa oraya giderim diye düşünüyorum. 1 hafta önce gittim doğum için . İlk gebelik olduğu için 12 saat sancı sürebilir pat diye doğuramıyormuşuz.
Blueeberryy Efebebek tek degilmisim 13 kilo almisim zaten kuvvetsizdi dizlerim 😒 siz kac kilo aldiniz
civcivim__ Efebebek piskoljim bozuldu hastaneye gidip eli boş dönmekten biraz daha bekleyeyim diyorum o yüzden. İlk doğum olduğu için 2 saate doğurmam büyük ihtimalle
Blueeberryy lemux aynen hayirlisi olsun insallah 😍 valla ben 40 lari bile cok diyodum😂 ikinciler daha cabuk geliyo diye biliyodum valla🤣