Blueeberryy Efebebek tek degilmisim 13 kilo almisim zaten kuvvetsizdi dizlerim 😒 siz kac kilo aldiniz
civcivim__ Blueeberryy 5 dkk yakınımda hastane var ama gittiğim doktor 30 dkk mesaefede. Acil bişi olursa oraya giderim diye düşünüyorum. 1 hafta önce gittim doğum için . İlk gebelik olduğu için 12 saat sancı sürebilir pat diye doğuramıyormuşuz.
Blueeberryy civcivim__ evet ilk dogum biraz daha zaman aliyomus iyi bari hastane yakinmis dusa falan gir istersen rahatlarsin belki
Efebebek civcivim__ kuzenimin doğumunda da yakın diye sancıları 3 dk da 1 e düşünce gitmiştik o zamana kadar ılık duş aldı evde yürüyüş yaptı squat falan yaptı gidene kadar açılması artmıştı o yüzden onun o kadar uzun sürmedi çünkü hepsini evde yaptı
Blueeberryy lemux aynen hayirlisi olsun insallah 😍 valla ben 40 lari bile cok diyodum😂 ikinciler daha cabuk geliyo diye biliyodum valla🤣
lemux Blueeberryy Bi de kız benimkiler. Bekliyoruz hatunun keyfini. Ablası erken doğmadı diye o da inat ediyor olabilir. Hayırlısı, sağlıcakla, kolayca nasip olsun. ☺️
civcivim__ Blueeberryy ay zaten duş mahvetti beni ilişkiye girdim eşimle bir şey yoktu. Duşa girdim çömelip sırtıma sıcak su tuttum sonra olanlar oldu . Tkrr girersem daha da artmaz mj
civcivim__ Efebebek piskoljim bozuldu hastaneye gidip eli boş dönmekten biraz daha bekleyeyim diyorum o yüzden. İlk doğum olduğu için 2 saate doğurmam büyük ihtimalle
Efebebek civcivim__ Allah yardımcın olsun inşAllah bu sefer bi sancıda bebişini alırsın kucağına sen evde sancılarını biraz çek öyle git en iyisi kendini rahat bırak psikoloji çok önemli
Blueeberryy lemux nazlı kızlar demekki kizlar cabuk doguyo diye bisey yokmus 😅gorumcemde diyoki erkek seninki erkekler cabuk dogar bende diyorum kizlar icin soylenmiyomuydu o 😂😂 aminn insallah 🤲🏻😍
gammzeeaa Blueeberryy bana daha gün vermedi su geldi bir miktar kontrolde normal dedi sancın kanamam olursa gel olmazsa poliklinik kontrolüne gel dedi bende artık doğum başlasın istiyorum
Efebebek Blueeberryy merhaba bugün sizinde kontrol vardı gittiniz mi doktor Salı günü yatış verdi bana suni sancı deneyecekler bi korku geldi