Ronayib evet ediyorum
Toksoplazma ıgg igm+
Ronayib 6 haftalık hamileyim benimde pozitif çıktı avidite testi vercem pazartesi sağlık ocağında bakalım inşallah 3 ay önce geçirmişizdir kaç aylıksınız önceden geçirip hamile kaldıysak sorun yok deniliyor🥺
Ronayib toksoplazma enfeksiyonu olup çocuğu sağlıklı doğan var mı
Vaar🥰🫶🏼 verilen ilaçları düzenli kullanın. Hamileliğinizin tadını çıkarın ☺️
Size nasıl bulaştığını biliyor musunuz benimde evde kedim var negatif çıktı testim daha öncede geçirmemişim o kadar hayvanlarla iç içe olmama rağmen
Ronayib benim her iki değerimde pozitif. Avidite testi vermelisiniz. Yüksek mi düşük mü çıkacak ona göre bir yol çizmelisiniz. Ayrıca amniyosentezi kabul etmenizi öneririm çünkü bu sanıldığı kadar riskli bir işlem değil risk oranı %1 kadar. Bu gerekli bir işlem avidite düşükse ve amniyon sıvına kadar geçmişse toksoplazma, daha sıkı kontroş edilmelisiniz şuan bunu bilmemek bile stres yapar sizi
caglasb bende sanırım 7-8.haftalarda yapılmış saydığım kadarıyla yanlış saymadıysam
- Düzenlendi
Zhdnl ben üniversitede okurken salmonella bile kapmistim hastalık işi biraz şans bence
Nasıl geçirdiğimi bilmiyorum bende
_Minikpanda tabiki önceden geçirmiş olursan sıkıntı yok
Bunlar ne testi acaba
amayinedeiyiilerledim gerçekten mi o kadar çok taktım ki artık keyif bile alamıyorum. Alış-veriş yapmak gelmiyo sadece sağlıklı olsun yeter diyorum
Mrvsmt2502 bende öyle düşündüm ama eşimin hiç bir şekilde rızası yok yengeleri sıvı aldırmıştı 2 gün sonra düşük yaptı öyle asla olmaz diyo
Ronayib İlk hamileliğimin başında pozitiflik yüzünden paranoyak olmuş, gebeliğimi dışarıdan lokma yemeyerek geçirmiştim. İgg pozitifse öncelikle sakinleşiyoruz ve avidite bakıyoruz. O da pozitifse 3 aydan önce geçirilmiş bir enfeksiyon olduğuna emin oluyoruz. Bu şekilde bebekler sapasağlam doğuyor.
Ronayib amniyosentez doğrudan düşüüe sebep olmaz ki yengeleri büyük ihtimalle amniyosentez yağtırmasa bile düşük yapacaktı. Avidite testi verdiniz mi?