Mehmeteren-ve-defneninannesi sinemcabaz doğum hakkında bilgin varmı bende Süleyman aslan a gidiyorum %30 zam gelecek diyordu
Donaldvetomris sinemcabaz palmiye hastanesini görünce üzüldüm kuzenim orda kadın doğum doktoruydu Kemal kılıç deprem de hayatını kaybetti malesef hastanenin adını görünce çok duygulandım 🥺
Beryy Fatma033 öylesine arayıp sordum hiç gitmedim elçin bayrak hoca için 1250 gibi bisey dediler ben parkhayat prof doktora o fiyata giriyorum zaten normal hocaya girsem üç yüz tl falan daha ucuz
Mhtp5959 Yonca59 merhaba bende vatan hastanesine gidiyorum doğum fiyatlarını sordunuz mu acaba merak ettim
Sena-cy00 Mavili1480 Tugbayldrm51 gunaynur22 Tugbayldrm51 nurcanalperr Belgiin Doktorlarınızdan memnun musunuz? Kuzenim yeni doğum yapcak başka doktor arıyor doktor tavsiyesi verebilirseniz söylerim ona.. 😊
hhaziran MLPoli istanbul lotus nişantaşında, nice klinik burak özköse, nakit 4.000 kredi kartı 4.500tl Önceden 3.000 idi. Tekrar biz düzenleme yapılacakmış düşürmek için 🤷🏻♀️
Aysegulmert Ben Ankara’da riskli doğum uzmanı perinatologa gidiyorum doğuma kadar hepsi 45 bin doğumu da TOBB ile anlaştık
sinemcabaz Mehmeteren-ve-defneninannesi ben doktorumu değiştirdim önceki doktorum sinan beydi süleyman beye başlayacağım inşallah 12 deyiz daha doğum fiyatı almadık
Raokk Liimon merhaba ilk doğumunuz mu acaba bende antalyadayım hala net bi karar vermiş değilim özel anatolia hastanesi 1400 yeni fiyat