MLPoli Yeni yıl ile birlikte özel hastane muayene ücretleri zamları, Adana Özel Ortadoğu Hastanesi Hicran Giriş 2265tl
myavocado MLPoli Ben doğum yaptım 5 ay önce, ama kontrol için doğum yaptığım hastaneye gittim geçen hafta, muayene ücreti Allianz indirimim ile 1.800tl idi, indirimsiz tutar 2.100 civarı muhtemelen, Ankara Liv hospital.
ArasMom__ MLPoli Van 1000 tl yılbaşından öncede 1000 tlydi dün gittim fiyat değişmemişti hâla, şaşırdımm
Sena-cy00 Mavili1480 Tugbayldrm51 gunaynur22 Tugbayldrm51 nurcanalperr Belgiin Doktorlarınızdan memnun musunuz? Kuzenim yeni doğum yapcak başka doktor arıyor doktor tavsiyesi verebilirseniz söylerim ona.. 😊
Cybermom MLPoli istanbulda Acıbadem e gidiyorum Allianz sigortam var 2100 tl ben yüzde onunu ödüyorum 210 tl
1Anneadayiiii Aydnkynk Faruk Dinçşahin’e gidiyorum canım zeno plazada 😂😂 Bi de şöyle bişey var post cihazından kartla ödersen 3500 tl alıyolarmış vergi kesildiği için ama nakit ya da ibana atarsan 3000 😂
Busraaege Kubranurdal Kübra hanım hangi doktora gidiyorsunuz Altınkoza da bende oraya gidiyorum ama doktor değiştireceğim
Mrv30 Ben sakarya medar gidiyorum.Acibadem sigorta ile sadece 15 tl oduyorum.Normal fiyati 1800 diye duydum.Allah yardimciniz olsun gercekten