Hellobeybii İstanbul Bahçelievler Memorial, normalde yeni yıldan önce 5000 tl’ ydi şuan zam geldi 7500 tl oldu. Ben allianz indirimimle 3750 tl veriyorum. ( doktorun uzman, doçent ve profesör olmasına göre fiyat değişiyor, bu doçent fiyatı)
dilarac123 Hellobeybii Merhaba bende o hastanede doğum yapmayı planlıyorum. Güncel doğum fiyatlarıyla ilgili bilginiz var mı acaba
Neva-34 İstanbul Liv Hospital vadi İstanbul şubesi Prof Dr 5750 tl ama ücret ödemiyoruz sigortamız var
Bsracrr Neva-34 bende doktor arayışındayım o hastaneye yakınım hangi doktora görünüyorsunuz memnun musunuz acaba
Pelnztrk MLPoli istanbul medipol çamlıca hastanesi yılbaşı öncesi 1200dü, şimdi 1800 olmuş diye duydum yeni ücretle daha muayene gitmedim bakalım😂 eşime de söylemedim orada öğrensin diye 🤭
elifkck1515 Pelnztrk ne güzel ya en azından biraz uygun bağcılar medipol mega duygu hanıma gidiyorum ilk doğumumu da onda yaptım 4800₺ sigortalıya ben tamamlayıcı kapsamında gidiyorum ama doğumu kapsamayacak Aynı hastane mühite göre değişiyor
Donaldvetomris sinemcabaz palmiye hastanesini görünce üzüldüm kuzenim orda kadın doğum doktoruydu Kemal kılıç deprem de hayatını kaybetti malesef hastanenin adını görünce çok duygulandım 🥺
Fatmagulkg Anne1111 merhaba ben de Medipole gidiyorum doğum fiyatlarını merak edıyordum bu doğum fiyatları zam gelmiş hali mi?
Miross0114 Anne1111 ha gi doktora gidiyorsunuz acaba doktordan doktora fiyst değişiyor asiye hanım için doğum fiyatı 38 bin söylediler