Haziran 2020 de kartalda doğum yaptım acildeki hemşireden yukarıdakilere kadar suratsızdılar aslında çok hızlı ilerledi doğumum sabah 10 da başladı gece bir anda sıklaştı suyum geldi dayanamadığım son anda gittim acil bomboştu pandemi olduğundan ötürüydü sanırım neyse açılmam 5 cm di yarım saat yürüsün doğumhaneye çıkaralım dedi acildeki hemşire ama sancıdan duramıyordum ve açılmama her bakacağında bana bağırıp sen doğuramazsın dedi en son kanamam başladı ıkınma isteğim var dedim bana bir deste kağıdı yazdırıp imza artırmaya çalıştılar ben can derdindeyim bir de bağırıyor çabuk imzala diye eşimde yapabilirdi imza işini! Neyse yukarı çıkardılar doktor açılmama baktı direk çatala aldılar doktor muydu ebe miydi hatırlamıyorum bebeğinin boynunu kıracaksın poponu kaldırma diye sürekli bağırdı aşırı suratsızdılar bebek doğdu bi ten teması yaptırmadan yüzüne bakamadan aldı yıkadı götürdüler. Sadece gözü renkli kime benziyor sana mı dediler bu kadar doğum boyu o kadar kötü hissettim ki o muamelelerinden dolayı. Odaya götürdüler pandemiydi normal doğurdum diye hiç kimseyi yanıma vermediler sezeryanlılar bir kişi ile kalabiliyordular tek başıma bir gece kaldım oda düzeni güzel konforluydu ama aşırı zorlandım yardıma ihtiyacım vardı bebeğim hiç uyumadı ve gece doğumdan çıktım yorgundum. Şuan ikinciye hamileyim doğumda yaşattıkları travma yüzünden özel hastaneden doğum paketi aldım. İnsan sadece insan muamelesi görmek istiyor. Umarım siz memnun kalırsınız 🤲🏻