Kızlar 10. Haftamıza girdik halam ebe olduğu için 10. Haftaya girdiysen biraz daha risk konusunda rahatlarsın demişti. Unisex olacak zaten bebek oto koltuğu vs alayım şimdiden diyorum çünkü ücretsiz izine ayrılana kadar vs öderim en azından diye sizce hala erken mi? Bir de bir de şeyyyy 🥹 Şimdi soracağım daha önemli

1. Bebek arabanız hangi marka memnun musunuz?
  2. Otomatik ana kucağı elele alanlar memnun mu?
  3. Bebek oto koltuğu için hangi marka ve memnun musunuz? Bunlar çok önemli şimdi bebek için ya 🥹

Ersbeg @mervemurat16 bu etiketleri de insanların önüne çıksın ve sorularımız cevaplansın aynı kategoride yer alsın diye eklemiyor muyuz? Yanlış bir etiket eklediğimi düşünmüyorum bil hassa etiketi incelediğimde tanıma gayet uygun görünüyor.

Ersbeg ben aldım valla cnm 18haftalığım yoyko oto koltuğu ve bebek arabası aldım ablamda yeğenlerimde kullanıyor çok memnun kıyafetleri de indirim gördükçe alıyorum ilk başta unisex aldım sonra cinsiyet belli olunca daha net almaya başladım bir de hamile kalmadan önce de bebek eşyaları indirime girdikçe alıp kenarı atiyordum iyi ki de öyle yapmışım şu an imkansız fiyatlara çıkmış

bcmbzz 10. Hafta bekle düşük yok nazar diye diye anneler kemiriyor bizi ama ağustosta doğum yapacak bir öğretmen olarak mecburen ücretsiz izin kullanacağım ev kira olunca eşime yüklenmeden bunları ben üstleneyim istiyorum açıkçası

Ersbeg elele ana kucağından çok memnunuz 2 çocuk büyüttü şimdi üçüncüyü büyütcek

Ersbeg bebek arabası olarak aklımda yoyko ana kucağı olarak elle dormire düşünüyorum daha almadım

Ayyucebanu bunu gördükten sonra tam şu an siparişi oluşturuyorum hahaha 🤣

@Pembesarelle2 bir şey sorabilir miyim? Etiketler neye göre kaldırılıp ekleniyor? Alakasız bir şey soramama rağmen etiketler kaldırılıp duruyor. Gebelik etiketinin altında tanım olarak: gebelik süresince bilgi paylaşımı yapılması vs gibi bir tanım varken gebelikle alakalı da bir soru sormuşken neden kaldırılır ben pek anlayamadım doğrusu. Birçok bilindik sitede (brainly vs gibi) ücretli olarak moderatörlük ve yöneticilik yaptım kuralların farkındayım fakat burada kural ve etiket dışı bir şey göremiyorum da ben.

Ersbeg elele dormir siparişi verdim demin hahah ani karar ile

Bebek arabası Kraft Kenya aldım çok aşırı memnunum hafif ve travel sistem arabalara göre daha küçük yer kaplamıyor. Ana kucağını da 3-4 ay oto koltuğu olarak kullandım. Sonrasında Kraft spin aldım oto koltuğunu ondan da memnunum.

Ersbeg Alışveriş kaldırılması hatalı olmuş kusura bakmayın lütfen ama gebelik eklenemiyor çünkü daha çok gelişim konularında yer vermeye çalışıyoruz. Böylelikte etiket olarak seçim yapıldığında ilgili konuya rahatça erişim sağlayabiliyor olacaksınız. 🌸

NaimeYilmaz Teşekkür ediyorum. Gebelik etiketi altında da “ Gebelik sürecinde aklına takılanı sorabilir ve tecrübelerini diğer annelerle paylaşabilirsin.” dediğinden tecrübeli annelerden gebeliklerinin kaçıncı ayında risk kalktığını düşünüp alışverişe başladıklarını merak ettiğimden eklemiştim. Nazik geri dönüşünüz için teşekkür ediyorum 🥰

ONuray arabanın kendi ana kucağı var değil mi?