Ersbeg henüz değil cinsiyet belli olsun ama anakıcağını alıcsam

Ersbeg Bebek arabanız hangi marka memnun musunuz?

Babycare marka kullandık oğlumda. Memnunum

Ersbeg Otomatik ana kucağı elele alanlar memnun mu?

Onu almadım ama normal sallanır şekilde ana kucağı kullandık.

Ersbeg Bebek oto koltuğu için hangi marka ve memnun musunuz?

Kiwi markayı öneririm.

Ersbeg elele dormire annem hediye aldı mobilya olarak beşik tercih etmek istemediğimden elele madre anne yanı park yatak aldım bebek arabası henüz almadık ama bagi neo2 düşünüyorum diğer travellere göre çok hafif ve yer kaplamıyor 28. Haftadayım daha doğru düzgün alışveriş bile yapmadık 🫠

poyrazmom_ aa hiç duymamıştım araba markasını hemen bakıyorum teşekkür ediyorum

Ersbeg erken değil o haftalarda başlarsan ancak yetişiyor hersey pahalanıyor çünkü bebek ceyizi de bitmiyor bebek arabası puseti yoyko deri model almıştım elle elle elektrikli ana kucağı aldım bir kaç tane hastane çıkışı sonrası için 3/6 aylık mevsimine uygun kıyafet battaniye ince ve kalın müslin örtü süt sagms makinesi deterjanlar şampuan vücut losyonu bez zıbın biberon ısıtıcı aldım çalıştığım için işimi kolaylaştırmak adına kendine liste yap aldıkça çiz üstüne ancak bitiyor

Pinar06- yavaştan giriştik biz de bakalım Allah yardımcımız olsun 🤣🥰

Ersbeg bebek arabası maxi cosi zelia s set olarak aldık kurduk sürüşü falan güzel puseti de ağır değil.
      Ana kucağı otomatik olanlardan almadım nuna leaf curv aldık 60 kg ye kadar taşıma kapasitesi var üründe çok güzel bu şekilde 😊

Elmasekeri1 bi komşum vardı kız evlendi bebek daha ortada yokken aldı herşeyini koydu boş odasına hepsini de uyguna ve marka aldı bi kaç sene sonra da bebeği oldu kullandığı ürünler 3-4 katı fiyatına çıktı hiç de pişman olmadı millet bizi korkutmaktan başka bişeye yaramıyor dinleseydi hepsini pahalıya alıcaktı mesela

BTop ne kadara aldınız acaba internetten fiyatı baya yüksek

Ersbeg oto koltuğum yok arabamızı yok onun yerine pusetli aldık Kraft kenya. Aslında orjınal koltuğu da güzel. Güzel araba. Ama size araba bakarken tavsiyede bulunayım. Madem arabanız var oto koltuğu alacaksınız. Pusetli araba tavsiye etmem. Sadece 6ay kullanılıyor şahsen bebek iyi de kilo alıyorsa 6aydan sonra zor. Aldığınız arabanın yatma oturma kademelerine bakın. Her kademede üzeri nereye kadar kapanıyor. Kemerleri rahat mı? Yerden yeterince yüksek mi? Alt kısmı çanta koyulan kısmı geniş mi yüksek mi? Dönüşleri manevraları nasıl mesela olduğu yerde dönüyor mu? Kraft kenya olduğu yerde 360derece dönüyor mesela. Otomatik salıncak joıe 2in1 kullandım. 6aydan sonra durmuyor :)) 2.el almanızı tavsiye ederim. Gardırops da var 2.elleri ki hepsi az kullanılmış. Ya da illa sıfır olsun ikinci çocuğum olur saklarım derseniz uygun bşy alın

Ersbeg erken bence bekleyin
            En azindan bi 18.haftaya kadar derim

• Düzenlendi

Busraaa233- bebek arabasını Almanya’dan aldık halam yaşıyor orda babymarktten sipariş vermiş ana kucağını e bebekten aldım

Baby_B mesela neden? Beklemedeki neden nedir?

Ersbeg evet canım bana da saçma geliyor neden bekleyelim insan heves ediyor her şeye kimseye bakma canım nasıl istersen öyle yap

• Düzenlendi

Ersbeg Allah korusun tabi ki ama ben ilk bebegimi kaybetmistim hicbir problem yokken,kasigima darbe almistim.Benim basima geldi diye sizin basiniza gelecek diye bir sey yok tabi ki ama zor bir süreç oluyor.O alinan seylerde yük oluyor psikolojine🙏
                Saglikla gelsin insallah bebisler🥰
                Simdi 2.gebeligim benimde 30+5 deyiz
                18 e dogru baslamistim alisverise,simdi her seyi tamamlandi sayilir
                🥰
                Risk tabi her zaman var,kalbi ferah tutmakta fayda var

Ersbeg Allah hepimizin bebeğini sağlıcakla vaktinde kucağına almayı nasip etsin 🌺

Baby_B Bir kaza ile gerçekleşmiş çok üzüldüm başınız sağ olsun beneğimiz sağlık ile gelsin ❤️ elbette ki insanoğluyuz başımıza her şey gelebilir.. Hatay depreminden son anda çıkan biri olarak yarını düşünerek yaşamak artık bana biraz saçma geliyor. Dün de bu soruyu sorduktan sonra farkına vardım. Kendimiz için alışverişler yapıyoruz planlar yapıyoruz ama 1 saat sonrasının bile garantisi yok o yüzden anı yaşayıp bebeğime alışveriş yaparak mutlu olmaya karar verdim 🥹😍

Ersbeg Saglikla alalim kucagimiza insallah🥰