Alışveriş Listesi Oluşturalım 📝
Ersbeg 9 olucam
Talentedmom siz başladınız mı bir şeyler almaya?
Bebek arabası Kraft Kenya aldım çok aşırı memnunum hafif ve travel sistem arabalara göre daha küçük yer kaplamıyor. Ana kucağını da 3-4 ay oto koltuğu olarak kullandım. Sonrasında Kraft spin aldım oto koltuğunu ondan da memnunum.
Ersbeg Alışveriş kaldırılması hatalı olmuş kusura bakmayın lütfen ama gebelik eklenemiyor çünkü daha çok gelişim konularında yer vermeye çalışıyoruz. Böylelikte etiket olarak seçim yapıldığında ilgili konuya rahatça erişim sağlayabiliyor olacaksınız. 🌸
NaimeYilmaz Teşekkür ediyorum. Gebelik etiketi altında da “ Gebelik sürecinde aklına takılanı sorabilir ve tecrübelerini diğer annelerle paylaşabilirsin.” dediğinden tecrübeli annelerden gebeliklerinin kaçıncı ayında risk kalktığını düşünüp alışverişe başladıklarını merak ettiğimden eklemiştim. Nazik geri dönüşünüz için teşekkür ediyorum 🥰
Ersbeg Anlayışınız için ben teşekkür ederim mutlu forumlar 💜
Ersbeg pişman olmazsınız inşallah bebişiniz de sever ☺️
- Aya girip alışverişe başlamayan ben
Ersbeg valla öyle kardeşim maalesef her şeyi bir anda ödeyemiceğimiz için bende öyle başladım az az almaya benim bir de ikiz zaten zıbınlar beyaz oluyor doğum yapacağın zamana göre onu bile al koy kenara mesela yeni doğan bornozunu bile beyaz al mis gibi kullansın, müslin çok önemli dediler ben müslin örtü aldım bir iki tane. Ana kucağı araba konusunda da bazılarında paket bile olabiliyor bebek arabası,ana kucağı kraftın ürünlerini araştırmıştım ben yoyo da iyi diyorlar
Ersbeg bebek arabası elele flight aldım tek yön rüzgar filan sıkıntı olmuyor battanıye örtüyorum üstüne karda kışta sürdüm hiçte bişey olmadı bebegıme. Cift yönlülere para vericeğine o parayı çöpe at daha ıyı anca cok cok pahalı bısey alıcan onlarda okadar para vermeye gerek yok zaten rüzgarda gidilmiyo biyere bebekle. Ne ucuz ne pahalı al bencr elele markası gayet makul fiyatları çokta güzel beşiğe cok para vermeye grtek yok içine güzel yatak almak gerek ama omurgası için ben beşiği pahalı aldım cok pişman oldum.