Merveeliyy aynen canım hayırlsıı olsun inşallah 😊😊😘😘
Benim bebeğimin cinsiyetini de tahmin edin liütfenn 😍😀😀
Merveeliyy Banada kız gibi geldi Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım 🙏😻
Merveeliyy aynen herkes kız demiş 1 kişi erkek demiş 😄😄😄 cinsiyeti öğrenince yaz buraya bari kız
seyma281015 herkes de öyle diyor ama neden😂
Elizveannesi hahaha mutlaka bulicim 😂
Bendis Amin inşaallah canım benim 😍
Eda0509 hahaha canım 1 kişi😂
Merveeliyy çünkü o senin yoldaşın olacak, beraber büyüyeceksiniz. Kızların vicdanı her şeye değer .. bi yerine bişey olduğunda o senden daha çok üzülecek. Kardeşi olacağını öğrendiği zaman havalara uçacak 4 gözle doğmasını beklicek, içindeki annelik içgüdüsü sana çok yardımcı olacak 😊 benim kızım 3 buçuk yaşında, doğacak kardeşini büyütürken bana yardımcı olacağına o kadar Eminim ki 🥰
Merveeliyy 😂😂 aynen
Bence erkek. Haftasına göre boyu uzun çünkü. Ya da çok iri bi kız olacak 😁
seyma281015 ne güzel anlatmışsınız😍 ben de ilk çocuğum yaa hep bir abim olsun istedim o yüzden ilk erkek istiyorum herhalde ama her şeyden önce sağlık sağlıklı olsun da kızı veren rabbim erkeği de verir😍😀
Depresif_polyanna hahaha 😂 baya güldüm
Merveeliyy benim minnak 12 haftalikken 7.2 cm di o yuzden 😉😁😂
Depresif_polyanna erkek miydi yani😀
Kız bnim oğlum gibi çıkmış oğlan olabilir 😊 küçükken fasulye gibiydi şimdi öyle yatay oğlum olcak
Merveeliyy hâlâ belli değil.hatta eşim kızım oğlum veya oğlum kızım şeklinde seviyo🤣 çocuk şimdiden kimlik karmaşası yaşıyor 😁
Depresif_polyanna hahaha o da güzelmiş biz şimdi 13+2 yiz😍 ayın 15inde gidicem tekrar doktor 12 haftalıkken kıza benzetti
Zeyneb35 Aaaa hayırlısı inşaallah 😍😀
Merveeliyy aaa aramızda 1 gün varmış. Biz se gidicez bakalim bi frikik bekliyorum bizimkinden görelim artik😁😁
Zeyneb35 ayyy doktor kıza benzetti döner mi acaba