Merveeliyy canim acar acmaz erkek hissettim bende 😅 kiz gibi degil sanki allah gonlune gore versin saglikla gelsin insallah 🤲🏻💕
Benim bebeğimin cinsiyetini de tahmin edin liütfenn 😍😀😀
Merveeliyy aynen içimden kız geçti 😊😊
Merveeliyy kız. Eminim, son kararım 😁
seyma281015 Ayy hadi hayırlısı ben de hep ilk çoçuğum erkek olsun istedim😂 Hatta Muhammed Asaf’ım diye seviyorum😍 artık Hümeyram derim😂
Misskaynak Ayyy inşaallah da herkes kız demiş😂😂😂
Eda0509 hayırlısı olsun 😍😀 o zaman
Elizveannesi o kadar😂😂
Merveeliyy erkek çıkarsa beni bul 😁
Merveeliyy şaka maka ben bu cinsiyet postlarında çok eğleniyorum ya 😂 baka baka da anlar oldum 😂 bu arada kız olursa eğer, ilerleyen zamanlarda iyi ki ilk evladım kız olmuş diyeceksin😊
Merveeliyy aynen canım hayırlsıı olsun inşallah 😊😊😘😘
Merveeliyy Banada kız gibi geldi Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım 🙏😻
Merveeliyy aynen herkes kız demiş 1 kişi erkek demiş 😄😄😄 cinsiyeti öğrenince yaz buraya bari kız
seyma281015 herkes de öyle diyor ama neden😂
Elizveannesi hahaha mutlaka bulicim 😂
Bendis Amin inşaallah canım benim 😍
Eda0509 hahaha canım 1 kişi😂
Merveeliyy çünkü o senin yoldaşın olacak, beraber büyüyeceksiniz. Kızların vicdanı her şeye değer .. bi yerine bişey olduğunda o senden daha çok üzülecek. Kardeşi olacağını öğrendiği zaman havalara uçacak 4 gözle doğmasını beklicek, içindeki annelik içgüdüsü sana çok yardımcı olacak 😊 benim kızım 3 buçuk yaşında, doğacak kardeşini büyütürken bana yardımcı olacağına o kadar Eminim ki 🥰
Merveeliyy 😂😂 aynen
Bence erkek. Haftasına göre boyu uzun çünkü. Ya da çok iri bi kız olacak 😁
seyma281015 ne güzel anlatmışsınız😍 ben de ilk çocuğum yaa hep bir abim olsun istedim o yüzden ilk erkek istiyorum herhalde ama her şeyden önce sağlık sağlıklı olsun da kızı veren rabbim erkeği de verir😍😀