Datlum bade25 ay bende oraya yaptırdım fetal Dna da cinsiyet nerde yaziyor biz baktık baktık anlamadik
bade25 Datlum bize gönderilen raporda yazmıyor canım doktora gönderiyorlarmış sadece. Doktorunuz söylemedi mi
Aslaninannesi_ Datlum banada 3 firma söyledi biri buydu broşür vardı firmanın adını yazdım bir baktım şikayet var.coma şikayet dolu ilk kafamdan bunu sildim öyle devam ettim . İnşallah bir şey çıkmaz canım gönlünü ferah tut
Datlum bade25 ay bende buraya yaptirdim cinsiyet raporda yazmıyordu söylememiz yasak dediler sizin raporda yazıyor mu
Datlum bade25 canım doktoruma ayrı rapor gitmiş erkek bebek dedi ama senin yazından sonra ben de bir çok umutlanmayım artık
gezentianne bade25 Eurofinste 360 euroya yaptırdım ben Fransa Labaratuarı. Bir de sorun cıkarsa amniyosentezi ücretsiz karşılıyorlar. Yorumları okuyanlara bilgi olsun diğer sordugum firmalar karşılamıyoruz dedi
Limonlukekkk bade25 aaaa bizde genoksta yapmıştık büyük sorumsuzluk belki odasını herşeyını mavi aldınız
Limonlukekkk bade25 tüketici hakem heyetıne başvurun ben 2-3 kez başvurdum ücret iademi aldım müşterıyı haklı buluyorlar iade iste canım yavrunun bir eksiğini alırsın 17-18 bin az mı bir daha sorumsuzluk yapmasınlar
2baby1cat bade25 bence kesinlikle şikayetçi olmalısınız. Cinsiyet karışıklığı olması risksiz bir durum ama sağlıkla alakalı bir yanlışlık olsaydı yoğunluk var mı diyeceklerdi?
Ayse3434ay Cinsiyet neysede hadı saglıgındada yanlışlık yaptıysa ne kadar sorumsuz bır firma ama araştırmıştım ben öyle bır firma
Mzzz Tutaste_ sadece cinsiyet için yapan güç duymadım zaten en geç 16 haftalıkken belli olan bir şey için kimse 13-15 bin TL vermez herhaldr