Limonlukekkk bade25 kaymakamlıklarda tüketici hakem heyeti var oraya dilekçe yazıyoruz yaklaşık 5-6 ay sürüyor ama iade oluyor paranız
Mzzz Tutaste_ sadece cinsiyet için yapan güç duymadım zaten en geç 16 haftalıkken belli olan bir şey için kimse 13-15 bin TL vermez herhaldr
bade25 Ceydaaas1 ya cinsiyet için yaptırmamıştık aslında bi problem olup olmadığını görmek için yaptırmıştık ama cinsiyette yanılmaları da bize büyük şok oldu 🥲
Mzzz Tutaste_ burdakiler çok inananmamak lazım burdakilere bakarsan herkes öğretmen hemşire ve avukat 😂
Ayse0575 bade25 ben etmedim şikayet edildiğini bilmiyordum şimdi yazılanları okuyunca gördüm acaba geç kalmış mıyızdır. Benim 3 ayı geçiyor sonuçların çıktığı çünkü
bade25 Ayse0575 benim de 3 ay filan oldu sonuçlar çıkalı ama cinsiyetin farklı olduğu yeni belli oldu. Araştırmak lazım
MaBelle bade25 ben ilk bebeğimde Serenity de (izmir genetik) yaptırmıştım. Heralde yine onda yaptırırız. 3 sene önce yapılmıştı tabi şimdi fiyatları merak ettim de az çok fikrim olsun diye sormak istedim 😊 çok teşekkürler.