bade25 Aslaninannesi_ hiç duymadım ya çevremde yaptıran da yoktu. Doktor da bunu önerince yaptırdım olan parama oldu
Aslaninannesi_ bade25 kuzum bu firma hakkında çok şikayet var doktorlar eline afişle bunu veriyor ama ben yaptırken araştırmıştım hepsinin şikayeti varmı diye neyse hayırlısı olsun
Datlum bade25 ay bende buraya yaptirdim cinsiyet raporda yazmıyordu söylememiz yasak dediler sizin raporda yazıyor mu
MaBelle bade25 ben ilk bebeğimde Serenity de (izmir genetik) yaptırmıştım. Heralde yine onda yaptırırız. 3 sene önce yapılmıştı tabi şimdi fiyatları merak ettim de az çok fikrim olsun diye sormak istedim 😊 çok teşekkürler.
Eceunverkanra bade25 Merhaba, bu tarz yanlisliklari ozellikle genoks firmasi icin okumustum hatta bununla ilgili post acmistim bana ne kadar evhamlısın boyle hayat mi gecer demislerdi🥲 Saglıkla gelsin kiziniz❤️
bade25 Eceunverkanra merhaba işte böyle güvenince de sonu hüsran oluyor 😂 biraz şüphe edip doktora iyice bak demek gerekiyormuş 😂 teşekkür ederiz 💖
Eceunverkanra bade25 Evet ben hem perinataloga hem de kendi dontoruma sordum darladım teyit aldım😂 Hayat hergun yeni bir şey öğretiyor yeter ki sagliklari yerinde olsun saglikla gelsinler🥰
bade25 gezentianne keşke hiç yaptırmasaydık diyoruz şimdi. Bi tane yurt dışı firması vardı 17 bin dedi diye yapmadık
Ayshababy bade25 ben Almanyadayim burda fetal dna kız çıktı kız çıktı için doktorum ultrasondada hiç bakmadi baya şupelendim bu postan sonra alişverişe başlamiştim yavaş yavaş😀
gezentianne bade25 Eurofinste 360 euroya yaptırdım ben Fransa Labaratuarı. Bir de sorun cıkarsa amniyosentezi ücretsiz karşılıyorlar. Yorumları okuyanlara bilgi olsun diğer sordugum firmalar karşılamıyoruz dedi
bade25 Ayshababy doktora gönderirlerken karışıklık yapabiliyorlarmış yoğunluktan sen yine de doktoruna bi söyle iyice baksın 😂💖
Tutaste_ bade25 zaten ıkı uc haftaya öğreniceksiniz bazı doktorlar heralde anlasmalılar para alıyolar aızde para verıyoaunuz boşuna
2bebekannesiyim bade25 2023 yılında oğluma da genoks ta yaptırmıştım şimdi tekrar hamileyim Şubat ortasında bu bebeğime de yaptıracağım ama yorumunuz korkuttu doktorum genoksla çalışıyor 🥺
bade25 2bebekannesiyim dün detaylı bakan perinatolog cinsiyette yanlışlık yapabiliyorlar bazen oluyo demişti. yaptırsanız bile muhakkak ultrasonda detaylı bi şekilde cinsiyete baktırın 💖