ekininannesii eliff4 evet onu bende duydum kız bebek erken geliyor erkek bebek haftasını dolduruyor hatta 41. Hafta geliyo diyolar bakalım ama benim içimden bi his 38. Haftalarda doğuracakmışım gibi hissediyorum😂
eliff4 ekininannesii ben sezeryan olursam 39. Haftada olacağım için sen benden önce dogurursun belkide bellide olmaz ama bakalım 😄
eliff4 ekininannesii bende anormallik var herhalde uyuyorum ben eşimi sabah 8 de işe geçirip tekrar uyuyorum bide 🤭😄
ekininannesii eliff4 hay maşallah keşke bende geceleri erkenden uyuyabilsem gece uykusu çok daha başka oluyor hatta gideyim uyumaya çalışayım😅 haberleşelim olur mu unutmayalım💖
ekininannesii eliff4 hayırlısı bee🐣 buradaki pozitif doğum hikayelerine bizde pozitif doğum hikayelerimizi yazarız inşallah💖✨
eliff4 ekininannesii ben özel tartışma gibi birşey açtım sana geldi mi acaba ordan konuşuruz arada haberleşiriz ☺️🌼
Deletedmom_121 aslaninannesi7 AA geliyor Minik 😍 sağlıkla gelsin inşallah Annesi 🩵🫂 Allah doğumunu kolaylaştırır inşallah 💕
Edamy Benim de 29 hafta oldu kızıma hala isim seçemedik. Ayliz ve Eldem arasındayız buraya da anket açmıştım yorum merak ettiğim için bakalım en kısa zamanda netleştiririz inşallah ☺️