Deletedmom_121 Kzbn-98 Benimde ilerde bir kızım Olursa İsmini Hayal koymayı düşünüyorum 🩷🫂 Sağlıkla gelsin inşallah Annesi 🩷🫂
mrv_mrve Deletedmom_121 ay bizde sonunda karar verdik gibi bakalım değiştirmezsek 🙊 inşaAllah kızımız olacak🐣♥️ ve Betül ismini seçtik 🥰🥰 sağlıkla güvenle kolaylıkla gelsin bütün bebişlerr 😍😍🤲🏻🤲🏻
Deletedmom_121 mrv_mrve Betül İsmide çok güzel Bende çok seviyorum Sağlıkla gelsin inşallah Annesi 🩷🫂
Deletedmom_121 mervedmrcn Ayyy gözün Aydın çok heyecanlı İsmide çok güzel Sağlıkla gelsin inşallah Annesi 🩷🫂
bade25 Deletedmom_121 düne kadar erkek zannediyorduk Alp olacaktı ama dünden sonra kız olduğunu öğrendik bade olacak 😂😂💖
mervedmrcn Deletedmom_121 amin inşallah hepimiz sağlıkla kolaylıkla alalım yavrularımızı kucağımıza ☺️🌸💕
bade25 Deletedmom_121 teşekkür ederiz hepimizin inşallah☺️ canım biz Fetal DNA yapmıştık erkek sanıyorduk 20.haftada değişti 😂
Deletedmom_121 bade25 Onun dışında hiç normal ultrasonda doktor tahmin yapmadi mi Canım çok şaşırdım Ay inşallah bizimki değişmez ben herşeyi Mavi aldım 😂😂😂
bade25 Deletedmom_121 göstermedi kendini doktor da erkek diye üstelemedi hiç 😂 ben de almıştım bişeyler ama mecbur kaldı onlar bir arkadaşımız hamile ona hediye edeceğim 😂😂 inşallah değişmez senin de ya büyük şok çünkü