GirlandBoy_Mom T-aksoy bende yiyorum canım ama hem mide bulantısı olduğundan hemde kilo kaynaklı pek hamur işi yemek istemiyorum
GirlandBoy_Mom 2Princess1Mom ah şu özlenen Yemekler ben bide kırmızı et yiyemiyorum tavuk bazende özlüyorum arada😂midye hayatımda hiç yemedim🤭
2Princess1Mom GirlandBoy_Mom Bende çok yemedim 2 kere falan anca yedim bayıla bayıla da yemedim. Ama canım onu çekiyor, keşke yiyebilsem diyorum. 🤭
GirlandBoy_Mom 2Princess1Mom nefis işte kuzum hamileyken yasak olan ne varsa istiyor 😂bende çiğköfte ve mantı çok severim mide bulantısı olduğundan bide kilo kaynaklı arada yiyorum mantıyı çiğköfte arada doktor yeme bunları dedi ama yiyorum canım istiyor 😂🤭
2Princess1Mom GirlandBoy_Mom Ay evet normalde istemem hamile olunca bir haller oluyor 😂 Ha birde sakatat var kelle falan normalde hiç yemediğim birşey, yiyebileceğim de sanmıyorum ama sürekli önüme çıkıyor bi hoş oluyorum 😂
mucizemgelsin61 Ben ikisinide sürekli yiyorum canım 🤣 yiyemediklerim sosisliiiii çok severim burnumda tütüyor doğumdan sonra hemen yicem
mucizemgelsin61 GirlandBoy_Mom Hımmm e tabii normal anlayabiliyorumm ilk aylar benim çok bulantım oldu şimdide kendimi assssla durduramıyorum 2 saatte bi acıkıyorum bide canım çok tatlı istiyor her dakka her saniye
Yuuki GirlandBoy_Mom Ton baligi ya, yiyebilirsin diyorlar ama bazı doktorlarda civa iceriyor diye asla önermiyor riske atmiyorum
GirlandBoy_Mom 2Princess1Mom ay evet bide onlar var su gibi geçse bu günler bebişleri sağlıkla kucağımıza alsak yasak olan varsa yemek istiyorum 😂😂
GirlandBoy_Mom 2019taha bende yiyorum canım ama mide bulantısı olduğundan ve çiğköfteyi kilo kaynaklıda mantıyı pek tüketmemeye çalışıyorum
ykaya18 Valla mantı çiğ köfte hamburger canım çekince yedim aslında çok sıkmadım ama bazı ikilileri çok özledim. Mesela rakı-balık / şarap-makarna / bira-pizza gibi 😂😂
2019taha GirlandBoy_Mom kg veriliyor ya oğlumda 73 ile doğuma gittim 60 a düştüm hamileyken yemezsem sonra hiç yiyemem 🤣🤣