GirlandBoy_Mom Hasret72 bende yiyorum canım ama çiğköfteyi mide bulantısından mantıyı da kilo kaynaklı pek tüketemiyorum☹️
GirlandBoy_Mom 2Princess1Mom amin kuzum inşallah malum kilo da var mantıyı doya doya yemeyi özledim yiyorum ama eskisi gibi değil😂
2Princess1Mom GirlandBoy_Mom İyi valla ben tutamam kendimi yasak olmayan herşeyi fazla fazla yiyorum 😂🤭 doğuma +20 ile girersem şaşırma 😂
akidesekeri T-aksoy a vitaminin fazla olması muhabbetininden gebelikte yasak diye bir düşünce var fakat doğru değil. İlk trimester döneminden sonra abartmadan yiyebilirsiniz.
GirlandBoy_Mom 2Princess1Mom aşkım bu sefer bebişim kilo alsın diyorum kızımda hep karbonhidrat ağırlıklı beslendim maalesef ondan 14 15 kilo falan almıştım bunda bebiş alsın istiyorum kızım 2700 doğdu tabi yiyorum ama sık sık değil
ay_naber_ayol Sonrasını düşünmeden özgürce ve bulantısızca yiyebilmeyi Kebapçıya gidebilmeyi Ekmesiz doyabilmeyi Suyu 30 kere düşünmeden direkt içmeyi Kısaca hamişlik öncesi yeme içmeye dair ne varsa çok özledim 🥲
GirlandBoy_Mom 2Princess1Mom sağol kuzum hamilelik de güzel yaa karnımı okşayıp hep kucağıma alacağım günün hayalini kuruyorum 🥹🩵
2Princess1Mom GirlandBoy_Mom Ben kaybımdan dolayı sürekli endişeliyim.Keyifli geçiremiyorum hamileliğimi. 🥺Sağ salim alalım kucağımıza minik kuşlarımızı 🤲❣️
mucizemgelsin61 GirlandBoy_Mom Hımmm e tabii normal anlayabiliyorumm ilk aylar benim çok bulantım oldu şimdide kendimi assssla durduramıyorum 2 saatte bi acıkıyorum bide canım çok tatlı istiyor her dakka her saniye
GirlandBoy_Mom mucizemgelsin61 bende tatlı yiyorum ya canım istiyor aslında çok sık acıkıyorum ama yiyebildiğim yemek sınırlı 😮💨
mucizemgelsin61 GirlandBoy_Mom Evet evet benimde öyleydi gözüm hep açtı ama yiyemiyordum valla tatlıya nasıl dur dicem bilmiyorum dikkat ediyordum ama bu ara çok saldım🥴
ertonunannesi23 GirlandBoy_Mom ben bütün yemekleri yiyorum içiyorum 🥲🥲🥲fast food dahil ama ayda yılda bir. Yinede eskisi kadar çok yemiyorum.
GirlandBoy_Mom ertonunannesi23 evet canım bende dikkat ediyorum onlara mide bulantısından pek bişey yiyemiyorum gerçi☹️
ertonunannesi23 GirlandBoy_Mom inşallah geçer benim mide bulantısı vardı prilam kullanıyorum ilk günden beri şuan 24. Haftadayim . Onun sayesinde her yemeği yiyorum