GirlandBoy_Mom redflowers bi kere yemiştim oda Liseydeyekn aşçılık okudum ben orda biz yapmıştık tadı çok güzeldi bi an hatırladım😍
GirlandBoy_Mom SeverBurcu yiyorum arada canım ikinci gebeliğim bi zararı yok ama doktor çiğköfte sucuk vs yemeyin diyor ben yiyorum arada
EgeF35 GirlandBoy_Mom valla gecenlerde ben midye yedim 2 tanecik doktorumada soledim asiri derecede aserdim hatta midyelerini cikardim pilavlarina limon sıkıp ole yedim bir kereden birsey olmaz dedi 😂 cig kofteyide 1 kez yedim sonrada istemedi canim ama suan deniz mahsullerine karsi asiri bir asermem var zor tutuyorum kendimi kuzum 😢
Bebito-ve-annesi GirlandBoy_Mom ben sürekli çiğköfte aseriyorum bol nar ekşili ne den zararlı ki içinde et yok
GirlandBoy_Mom Esma006 zararı olmadığını biliyorum canım arada yiyorum tabi ama sık sık değil malum biraz kilom var 🤭
aleynaozalpp14 GirlandBoy_Mom canım çigköfte zararlı değil ki çiğköftenin içinde et olursa yasak ben çiğköfte canım çektikçe hep alıp yerim mantı da yasak değilll
GirlandBoy_Mom aleynaozalpp14 biliyorum canım olmadığını mide bulantısından dolayı pek yiyemiyorum bide kilolu hamile kaldım 🤭
GirlandBoy_Mom Polyana12 bende pek yiyemiyorum canım mide bulantım çok oluyor ev yemeklerini özledim☹️
GirlandBoy_Mom GirlandBoy_Mom biraz kilo sebepli birazda mide bulantısı olduğundan pek yiyemiyorum kızlar
Nilayy95 GirlandBoy_Mom sushi, midye, kokoreç , ciğer şiş 😞 bugün kebapçının yanından geçerken miss gibi koktu. Eşim bir kere ye bişi olmaz dedi ama yemedim ciğeri
GirlandBoy_Mom T-aksoy bende yiyorum canım ama hem mide bulantısı olduğundan hemde kilo kaynaklı pek hamur işi yemek istemiyorum
akidesekeri T-aksoy a vitaminin fazla olması muhabbetininden gebelikte yasak diye bir düşünce var fakat doğru değil. İlk trimester döneminden sonra abartmadan yiyebilirsiniz.