yasen1 2223gibi çatlaması lazım doktorum dedi perşembeye kadar çatlamış olması lazım gel bakicaz dedi
klomen ilaç
yasen1 öyle deme Allah’ın mucizesi çok inşallah büyümüştür 🤲
yasen1 izmirdeyim ben evet hersekilde aynıyız inşallah aynı anda güzel haber alırız sen git bugün doktora inşallah büyümüştür seninde moralini yüksek tut
yasen1 gittin mi canım hastaneye
yasen1 nasıl yani patlamamış ee nolucak ne dedi doktor
yasen1 ya nasıl konuşuyorsun öyle ümit yok falan isyan etme rabbim merhametlidir deme birdaha başka doktora git çabala Allah’ın mucizesi çok sen böyle edersen ohhooo bak Allah diyo tedbir senden taktir benden ümidini yitirme ben eminim sen benden önce hamile olduğunu ogreniceksin yeterki umudunu kaybetme bak ben 1.5 yıldır catlamiyor bile bile her ay umutluyum bu ayda inanıyorum olucak Allah’ım merhametlidir Allah sevdiği kullarını sınarmiş öyle derler ne mutlu bize kurban olduğum Allah’ın sevdiği kulları olmak inanıyorum ki bu sınamanin sonu mutluluk olucak ben çok inanıyorum sende inan bak valla..🥰🥰 moralini hep hep yüksek tut olucak de daha çok dene olucak de daha çok dene olucak inşallah 🤲 üzülme bı daha ne zaman gidiceksin hastaneye,
Namazını kıl kuranıni oku sürekli dua et doktor falan bahane Allah vermedikten sonra doktor olucak desin yada Allah verdikten sonra doktor istediği kadar olmiycak desin ne fayda canını sıkma dua et mutlu ol olucak 🥰🥰
Neva_aydn namazlarımın arkasından hep duam allahım her isteyene ve bizede vatana millete hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et 9 yıldır evliyim 3 yılımı vajınusmus aldı malesef sonra nu doktorum ile direk Klomen tedavisine başladık ondan direk hamile kaldım çok şükür bir evladım var 29 yaşındayım ikinci için istiyoruz kardeş istiyor küçüğüm 4 yaşında ama doktor ultoroson ile bakarken yüzü düştü zaten güzel bişi olsaydı bi umut olurdu da hayırlısı Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur Allah sana bana her isteyene nasip etsin tez zamanda küçük yumurtalar belki buyur de çatlat güzelce Umut 😘
@“yasen1”# inşallah 🤲 bak ne güzel Allah sana bağışlasın iki evladın var onlarla ugraski kafandan çıksın iki evladı sana nasip eden rabbim üçüncüsünü de sağlıkla nasip etsin inşallah 🤲🥰 o olmasa başka doktora git sen nerde yaşıyordun
busraoz97 kaçıncı gün başladınız klomene
Lavinyam06 reglimin 5. günü
yasen1 asla öyle deme rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur
tevekkül et rabbim en iyi,en gğzrlini nasip etsin inşallah
yasen1 inşallah eder sen canını sıkma güzel haberlerle gel buraya bende yarın gidicem çok heyecanlıyım
yasen1 aynen canım benim kasik ağrım siddetlendi akıntım da arttı yarın sabah 10 da gidicem bakalım ne olucak