Neva_aydn yasen1 aslında benim de 6 Şubat ama sürekli gecikmem olduğu için 10 Şubat gibi kanamam olur aynen dediğin gibi kurban olduğum Allah taktir-i ilahi ben de inanıyorum pazartesi 19 mm olur böyle olduysa vardır bı sebep
yasen1 Neva_aydn bende hemen yapmam diyorum testi de artık meraktan neler yapabilirim kestıremıyorum şeninde buyucek inan bana inşallah bu ay güzel haberler verelim 🥰
yasen1 yesildeniz_ adetimin bitişden sonra 3. Günü kontroldu o şekilde olmuş adetimin 3 gununden itibaren Klomen kullandım öyle sayarsam 7. Günü oluyor
yasen1 Neva_aydn hemen hemen adetlerimiz aynı ya ben geç kalacağını sanmıyorum ocakta ne zamana olmuştun onu unuttum ben ocak 9
Neva_aydn yasen1 gittim evet büyümüş yumurta iğne için geç kaldık kendiliğinden catlarsa güzel büyümüş dedi perşembe gidicem tekrar catlamismi diye nolur dua edin kendi kendine çatlamış olsun lütfen 🙏
yasen1 Neva_aydn kaç olmuş ki canım yarın da ben gidicem ne alemde bakalım eğer catlamadıysa iğne demişti banada şu perşembeye kadar değerlendirin siz gününüzü
Neva_aydn yasen1 aynen canım degerlendiricez inşallah kendiliğinden catliycak rabbim merhametlidir 22mm olmuş canım sağ yumurta sende aksatma git inşallah hayırlı haberlerle gel bu ay inşallah güzel bı haber alırız 🤲🤲🤲🙏🙏
yasen1 Neva_aydn kaç mm de catlıyor kı ayyyy yarın olmaz bana da hayırlısı artık ümidim yok amaaa hiç tek yumurta ile
Neva_aydn yasen1 2223gibi çatlaması lazım doktorum dedi perşembeye kadar çatlamış olması lazım gel bakicaz dedi
Neva_aydn yasen1 izmirdeyim ben evet hersekilde aynıyız inşallah aynı anda güzel haber alırız sen git bugün doktora inşallah büyümüştür seninde moralini yüksek tut
yasen1 Neva_aydn gittim çıktım şimdi canım malesef beklenilen şekilde patlamamış kanamalı başka yumurtalar varmış ama değerlendirin gene dedi de ümit yok