Cybermom ozgese-s bi sürü şey varda haftaya pazartesi doğum için gün aldık ama dün 40 tane içli köfte yaptım tek başıma.
ozgese-s Cybermom Ohh maşallah ellerine sağlık hayırlı doğumlar olsun bende haftaya perşembe inşallah 🌷
ozgese-s Merve-metin Valla mecbur yaptım ya evde oğlan var peynir zeytinle kahvaltı yapmaz mecbur bişey olacak bende çok ağırlaştım doğum haftaya akşamları yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum işte 😔
Merve-metin ozgese-s Allah yardımcın olsun canım kolay gelsin evde çocuk olunca tabi ki mecbur kalıyor insan
ozgese-s mavisevenanne Valla bende misafir için değil evde oğlan var onun için hemen buzluktan çıkarıyım yesin diye yapmaya çalışıyorum ☺️
ufbus010315 ozgese-s su böreği, patatesli kol böreği, sulu köfte için köfte yuvarladık, wlmalı kurabşye, tuzlu kurabiye, sarma, dilber dudağı (şerbetlemeden) bunları yaprık ben ekstra bide sigara böreği sarıcam inşallah
ozgese-s Talentedmom Bence güzel oluyor bayatlamıyor ya evde bi çocuk daha var ne bulsak bazen güzel geliyor hahahah 😂😂
Deletedmom_121 ozgese-s Buzluk için sadece buzluğa su koydum buz tutsun diye 😂 Başka hiç bişey yapmadım Agrilarimdan özellikle Vajina agrisindan doğru düzgün yuruyemiyorum bile 😑
ozgese-s Deletedmom_121 ya bu hafta bende öyleyim sanki bi anda çıkacak gibi haftaya doğum var daha temizliğimi bile bitremedim 😔