ozgese-s Talentedmom Bence güzel oluyor bayatlamıyor ya evde bi çocuk daha var ne bulsak bazen güzel geliyor hahahah 😂😂
ozgese-s Deletedmom_121 ya bu hafta bende öyleyim sanki bi anda çıkacak gibi haftaya doğum var daha temizliğimi bile bitremedim 😔
Deletedmom_121 ozgese-s Ay senin çok az kalmış sağlıkla gelsin inşallah Annesi 🫂💕benim daha 2 ay 11 gün falan var simdiden böyleyiz 😑
2prensesannesii2 ozgese-s valla elimi sürmedim kaynanacık yaptı sağolsun biraz da annem derken börek köfte yaprak sarma ne varsa 😂😂
ozgese-s 2prensesannesii2 Ohh misss valla ya benim kaynana da ne gerek var gerekşrse hazır alırız diyor hahahahah 😂😂😂
2prensesannesii2 ozgese-s Yok valla yapmak zorunda bana göre ama sağolsun zorundalıktan değil içinden gelerek yapar herşeyi ben söylemeden yapar aslında biraz o gelin ben kaynana gibiyim hahaha😂
keyfimin-kahyasi-misin ozgese-s hazır mı djejden Haziri geçtim Yardıma ihtiyacın varmı Risklisin demedi bile görümcem var yanında kendisi yaşlı ama bigun evimi supurmediler ah ahh xbdjd
Anneeadayi ozgese-s tavuk döner, börek yaptım manti açtım suanlik birde lavaş yapıyorum atıyorum çıkarınca 2 dk da mis gbi oluyir aklımda var bseyler daha 😊
Yogurtlupilav Yogurtlupilav bende yapmadım ama yaparım diye düşünüyorum. Allah youtube u başımızdan eksik etmesin 😄
Yogurtlupilav Nohut - Fasulye yazanları görüyorum da; Arkadaşlar bunlar (ve mercimek) gaz yapabilen bakliyatlar. Emzirirken bunları tüketiyorsanız gaz oluşumunu engellemesi için basın kimyonu nolur. Gazlı bebek çok zor oluyor gerçekten..
keyfimin-kahyasi-misin ozgese-s Olsun bende bekarken yapmadım tek tük yardime derdim 😂😂Ama insan isteyince orduyu besler
ozgese-s keyfimin-kahyasi-misin Valla kayınvalidem de bende şimdi daha ne yemek yapacan diyor bi yapayım diyen yok 😂