Sergul1425 Sergul1425 bn bide soğan falan soteleyip attım annem yaptı yani sağolsun kutulara koydum çok rahat oluyo kapya biber yeşil biberDomates doğradım taze fasulye falan koydum rabbim hepsini hepimize sağlıkla yemeyi nasip etsin inşallah
Merve-metin ozgese-s yapabiliyorsan iyi canım ben çok ağırlaştım gibi hissediyorum çalışırken bile yoruluyorum 🤦♀️ kolay gelsin canım yapabiliyorsan yaprak sar at dolaba kolaylık olur
ozgese-s Merve-metin Valla mecbur yaptım ya evde oğlan var peynir zeytinle kahvaltı yapmaz mecbur bişey olacak bende çok ağırlaştım doğum haftaya akşamları yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum işte 😔
Yogurtlupilav ozgese-s mantı ya, büyük büyük olsun yine de olsun, patatesli fln. yapması çok pratik üstüne yoğurt dök ye :) Yapmadım henüz de yapıcam
ozgese-s Yogurtlupilav Bacım valla ben daha hiç mantı yapmadım bilmiyorum yapmayı hep annem yapıyordu oda şimdi hasta mantısız kaldık o yüzden 😂😂
Yogurtlupilav Yogurtlupilav bende yapmadım ama yaparım diye düşünüyorum. Allah youtube u başımızdan eksik etmesin 😄
ozgese-s Gamomuu Oğlum var sabahları en azından kahvaltı da börek poğaça hazır olur ondan canım ya da acil misafirim gelir 2 çocukla hemen yapmam zor olur diye hazırlıyorum
Uykusuzz_koala Ay 37 haftayım daha hiçbir şey koymadım. Ne yapacağımı bilemiyorum ki . Canımda istemiyor yapmayı
Melikeakkc ozgese-s kavurma yapabilirsin en azından pilav yapıp üstüne eklersin çok sıkılıp yapamazsan
keyfimin-kahyasi-misin ozgese-s Olsun bende bekarken yapmadım tek tük yardime derdim 😂😂Ama insan isteyince orduyu besler