ozgese-s Kızlar ben peynirli ve patatesli sigara böreği,su böreği,poğaça,köfte,tatlı kurabiye yaptım başka neler yapabilirim evde bi oğlum var o yüzden hazır olsun istiyorum
Merve-metin ozgese-s ben hiçbişey yapmadım valla yalan söyleyemem çalıştığım için onunla uğraşamam bide artık iyice ağırlaştım hiç uğraşmakta istemiyorum annem 2 poşet kadar yaprak sarmış daha ne istiyorsun söyle yapayım dedi bişey yapma gerek yok anne dedim
Sumiire ozgese-s muffin kabın varsa yapıp buzluğa atabilirsin tek tek çıkarır verirsin köfte ve çöp şiş tarzında tavuk hazırlayabilirsin hemen tavada kızartıp önüne koymaya
Sergul1425 ozgese-s elmalı kurabiye tarçınlı kurabiye susamlı kurabiye portakallı kurabiye yaprak sarması içli köfte bunlar ı attım buzluğa bnde poğaça ve börek yapcam nasip olursa
Esra5151 ozgese-s bende saydıklarınızı yaptım ayriyeten yaprak sarması birde kıymalı yaptirdım 60 tane buzluğa attım pratik oluyor Bi pogacam kaldı 😊
ozgese-s Bnguuu_102 Sağol canım ya fellah köfte çok severiz onu ve mozik pasta da yapayım teşekkür ederim 🌷
ZeynepDuru17 ozgese-s sarma olabilir dondurma kaplarına sarıp koyabilirsiniz mantı olabilir kurabiye vs
Merve-metin ozgese-s yapabiliyorsan iyi canım ben çok ağırlaştım gibi hissediyorum çalışırken bile yoruluyorum 🤦♀️ kolay gelsin canım yapabiliyorsan yaprak sar at dolaba kolaylık olur
keyfimin-kahyasi-misin ozgese-s dolabımda Yemeklik vs ve zaten yazdna yapılan ama Poğaça vs yapsammi diye bende düşünüyorum iki bebeyle kolay olur çıkar hemen ısıt ye Fasulye nohut falan haşlanmip konulaada büyük kolaylık oluyor ya Şimdi bile
AnayimBenAna_ ozgese-s bende sadece yaprak sarabildim yufka aldım avcı böreği sarıp atıcam. Nohut haşlayıp atarım. Kurabiyedir mozaik pastadır onlar var poğaça yapıcam. Bide sulu köfte için köfte atarım diye düşündüm.
mavisevenanne Yemeklik olarak nohut fasulye barbunya yeşil mercimek ve yarma haşlayıp poşetledim attım. Hoşaflık ayva vişne erik elma armut kurusu vs attım. Sulu köfte normal köfte mısır biber hatta maydonozu bile poşetleyip attım soğanları soyup doğranacak hale getirdim ne kadar az zamanla pratik yemek yapılırın derdine düştüm misafir umrumda değil.
ozgese-s mavisevenanne Valla bende misafir için değil evde oğlan var onun için hemen buzluktan çıkarıyım yesin diye yapmaya çalışıyorum ☺️