Allahım şifa versin tez zamanda, doğumunuz olmadan kurtulur bir daha da yakalanmazsınız inşallah. Doktorun verdiği kremler harici olarak kükürtlü sabunla yıkanın banyoda sabunu biraz üzerinizde bekletin. Her boşluğunuzda sirkeli su sıkın üzerinize banyodan çıkarkende en son sirkeli suyla durulanıp çıkın. Krem sürmediğinizde nemli tutun mutlaka aloevera sürebilirsiniz. Uyuz kremleri çok kurutuyormuş vücudu nemli tutmak lazım. Kekik yağı çay ağacı yağı lavanta yağı bunları karıştırıp sürüp bekleyebildiğiniz kadar bekleyin yakacaktır biraz. Ağızdan alınan uyuz ilacı var ismini hatırlamıyorum internette yazıyordur özel olarak parayla alınıyor ve pahalı bir ilaç onu da sorun hamilelikte kullanılabiliyorsa kullanın. Siz kullanamıyorsanız ailenizdeki diğer kişiler kullansın. Bir kaç takım kıyafet ayırıp kalanı poşetleyip havasını alın ve kaldırın. Halıları yıkamaya gönderip tekrar sermeyin. İyileşmeye başladığınızı hissettiğinizde tekrar etmemesi adına evin duvarlarını güzelce silin yada boyayın koltuklarınızı yıkatın imkan varsa değiştirin. Kıyafetleri ütülemeden giymeyin herzaman yüksek derecede yıkayın. Allahım tekrardan şifa versin yakınlarımın yaşadığı şeylerdi 2 ay sürdü bu süre içinde bilmeden görüştüğümüz için benim bile psikolojim bozulmuştu çok üzülüyordum onlar için umarım hemen iyileşirsiniz Allah kimseye yaşatmasın 🤲🏻