Emiine123 Eylley bende geçti çok şükür kızımda kaşıntı yok ama lekeleri hala bar birde elleri çok yara oldu
Eylley Emiine123 çok şükür çok sevindim inan. İlaçlar alerjik döküntü yapabiliyor kaşıntısız sivilce gibi sakın panikleyip korkmayın. Çocuk cildi hassas olduğu için daha çok zarar verir. Zeytinyağı ile nemlendirir kendinizi vazelin de olur
Eylley Gizemsrmt Evet hamileyken kullandım. Dr permetrin dışında bişey önermedi ama ben bi an önce kurtulayım kafasındaydım. Pembesini korkmadan kullanabilirsin. Hepimize gelmiş geçmiş olsun inşallah
Emiine123 Eylley bi krem verdi onu sürdüm hafiflemiş inşallah geçecek tamamen izleri ne zaman gidiyor acaba sizinkiler gitti mi
Eylley Emiine123 verdiği kremin adı nedir acaba? Losyon tarzı bişey mi? İzler hemen geçmiyor hatta sivilce tarzı ya da nokta gibi döküntüler olabiliyor. Vücur ölü atıkları dışarı vuruyor. Tamamen iyileşmesi 1,5 ayı bulur
Eylley Emiine123 yalnız temas ettiğiniz kişilerle tekrar görüşmeyin, temizliği de ihmal etmeyin geçti diye
Emiine123 Eylley karışım yazdı doktor onu yaptırdım eczanede ben kendime nemlendirici sürdüm ama bana nemlendirici daha çok kaşındındır sanki bepantholun ama bilemedim tekrar götürcem doktora haftaiçi neden görüşmeyin dediniz valla insan yüzüne hasret kaldık
Eylley Emiine123 dışarı çıkın tabii ki kafede parkta bulaşma ihtimali düşük. Fakat ailede bulaş olan varsa size tekrar geçme ihtimali olabilir o açıdan söyledim.
GirlandBoy_Mom Emiine123 ben değil ama annem kardeşime hamileyken geçirmişti doktor krem vermişti biraz kötü kokan bi kremdi ama iyi gelmişti atlattı krem sayesinde