Emiine123 Eylley bize doktor tekrar 2 gün daha tedbir amaçlı uyuz krem yazdı onu sürdük sonra nemlendirdik vücutu isterseniz deneyin ama yine aynı şekilde yapmanız lazım
Emiine123 Eylley dediğim gibi deneyin bi belki vücudunuz tepki veriyordur doktor bize öyle söyledi 2 gün antiskab sürdük sonra antiskab kaşıntı kremi var bide kaşınan yerlerine sürdük geçti çok şükür inşallah sizinkide öyledir
Eylley Emiine123 1.5 ay sonra vücut tepki verir mi ki bilemedim. İnşallah dediğiniz gibidir. Son olarak eczaneye majistral krem sipariş verdim özel olarak hazırlıyorlar inşallah o kurtuluş olur
Emiine123 Eylley inşallah geçer bazen kaşıntılar uzun sürüyor ya ondan dedim ama doktora danışsaydınız bi zarar vermesin sonra
Eylley Emiine123 dr randevusu bulmak zor. 15 gün bekleyemeyeceğim. Bendeki sıkıntı sinek ısırığı gibi döküntüsü olması tek tek sivilce atıyor kaşıntı sorunum fazla değil
Emiine123 Eylley dediğim gibi tepkime olabilir arada kızımda da çıkıyor o korkuma götürdüm bende zaten
Eylley Emiine123 inşallah öyledir. Adam akıllı dr da bulamadım ki illa insan muamelesi görmek için özele gitmek lazım
Eylley Emiine123 bu şekilde kaşıntısız kabarık olmayan döküntü çıkıyor ama ilaç sonrası yıpranmadan kaynaklı mı uyuz mu tekrarladı bilmiyorum. Sabah akşam beyaz sirke sıkıyorum vücuduma
Emiine123 Eylley inşallah artık bende vucütta bişeyler çıkmasından çok yoruldum psikolojik olarak yıprandım
Aleyna4161 Bizim uyuzumuz geçmemiş 3. Gündeyiz kremleri sürdük bugün yıkancaz haftaya tekrar sürücez 3 gün inşallah geçer 18 aylık kızım var 32 haftalık hamileyim bebek gelmeden geçirirz inşallah sıkı temizlik var ama.
Emiine123 Aleyna4161 eğer sizde varsa beyaz sirke/su karışımını sürün ben çok faydasını gördüm hatta ben ilk gün sırf beyaz sirke sürdüm ama dehşet yanıyor sonra suyla açıp sürdüm 5 dk bekleyin sonra duş alın