Ftmnur11 Lavinyam06 evet cuma günü tekrar basliyorum insallah bu sefer olur. 8 senelik evliyim 6 yaşında oğlum var.gecen sene bir kurtajim oldu.daha sonra hamile kalamadim.pkosluyum.bu sebepten olmuyor benim :)
Ftmnur11 Lavinyam06 2023 ağustosta kürtaj oldum bende 🥲 emeklerimizin boşa gitmedigi bı ay olsun bu ay inşallah
Ftmnur11 Lavinyam06 tedavisiz oldu.pkoslu değildim önceden.ilk denemede olmuştu oğlum.ikinci gebeliğim de tedavisiz olmuştu ama kürtaj olmak zorunda kaldım.tam bir buçuk sene oldu kürtaj olalı
Sena1359 Lavinyam06 Allah razı olsun canım şu an ilaçla 2.ayımdayım ama toplamda 13,14 aydır deniyoruz
Ftmnur11 Lavinyam06 adetim zaten hep garipti benim.bazen çok bazen az oluyordu.kurtajdan sonra aşırı kanama yaşamadım.sonraki adetlerdede normal oldu.bi kaç aydır aşırı az lekelenme gibi oluyor.su an gayet iyi mesela.kasimda Aralık’ta cok azdı bu ay güzel
Lavinyam06 Ftmnur11 benim kürtajdan sonra biraz azaldı gibi geliyor da o yüzden sordum doktora gittim normal dediler ama normal gibi gelmiyor kafama takılıyor önceden çok fazla gelirdi
Ftmnur11 Lavinyam06 kişiden kişiye değişiyor bence.bende kansızlık da var mesela buda etkiliyor diyor dusunuyorum. Bazen pembemsi olur adetim bazen koyu kırmızı bazen siyaha yakın bı renk.genelde pihtili olur ama
Tugcebsky Ftmnur11 1 kez klomen kullandm tutmadı 3 kez femara kullandım hepsindede tek seferde tuttu femara daha etkili bir ilaç :)
Ftmnur11 Tugcebsky inşallah benimde tutar bu sefer.ilaci kullanırken ilişkiniz oluyormuydu ? İlaç kullanırken ve iğne yapınca ekstra bişey tukettiniz mi
Ftmnur11 Tugcebsky cinsiyetleri ne çocuklarınızın :). Genelde erkek oluyor diyorlar da tam yumurtlama gününde ilişki olduğu için merak ettim :)
Tugcebsky Ftmnur11 kuzum bu ilaçları sürekli kullanmanın yan etkisi var bu arada çoğul gebelik olabiliyor 😂 benim 2 kaybım oldu erken haftalarda bu 3. Gebeliğim ve ikizler 35 hafta olduk biri kız biri erkek hic alakası yok bencee gün ile cinsiyetin 😂
Ftmnur11 Tugcebsky ne güzel rabbim ikisinide nasip etmiş size.insallah bizimde sağlıklı sihhatli bir kız çocuğumuz olur.bir oğlumuz var bizim de ☺️ Sende mi pkoslusun ?