Payiz eliftoo bende sadece günde 1 defa toplamda beş gün boyunca kullandım. Sonuç olarak tek yumurta gelişti ama gebelik oluşmadı
eliftoo Payiz bende bugün de gittim tek yumurta 10mm olumuş beş gün sonra yine gideceğim kontrole duruma göre devam edeceğiz büyümezse diğer ay dozumu yükselteceğini söyledi
Payiz Ftmnur11 elimde kalan 5 hapı içtim bu ay ama çatlatma iğnesi olmacağım takipçi yapmadım Allah’a bıraktım artık 😂
eliftoo Payiz sordum onu bugün incir kabak çekirdeği olarak sağlıklı beslenmiş olursun yersen, etki bekleme yiyip büyüsün diye dedi bana
Payiz eliftoo vallahi ben Klomen bittikten sonra 4 gün gittim büyğyemiş dedi 14 lerdeydi 2 gün incire başladım 6. Gün gittim 23 mm olmuştu. Ertesi günde çatlaması için 4-5 havuç yedim çatladı ama gebelik oluşmadı
Ftmnur11 Ya arkadaşlar ben femara kullanıyorum ya 3.gun bugün hiç kasik ağrım yok bu normal mi ? İlk kullandigimda kasik ağrım çok olmuştu.ikinci ayım bu.simdi hiç bişey yok.acaba buyumuyormu bu veletler 🤣🤣
Lavinyam06 Kızlar bugün adetin 3. Günü doktor Klomen ve pikassos yazdı. Bugün kullanmaya başlayacağım günde 2 defa dedi. Sizler günde kaç defa kullandınız ve kaç gün sonra kontrole çağırdı
Lavinyam06 Ftmnur11 ben adetin 3. Günü başladım zaten de daha bugün bitti ilaçta adetim de o yüzden sordum sağolasın
maviskokiz Lavinyam06 kızlar ben infertiliteye yeni yönlendirildim adetin 2. günğ kan ver dedi bide bikaç test topla dedi siz bunları yaptıktan sonra mı bu ilaçları verdi size
Lovebaby27 Kızlar klomen kullanıp Ovitrelle vurulmuştum bugün 13.günüm testim negatif benim gibi yaşayanlar varsa testi erken mi yapmışım beni bilgilendirirseniz sevinirim