Matmazelll12 BTop merhaba öncelikle hayırlı olsun 🥰 iğneden sonra doktorunuz nasıl ilişki önerdi iğneden bir gün öncede değerlendirdinizmi
BTop Matmazelll12 sağol canım🥰iğneden sonraki gün gece yaptık doktor öyle söylemişti ilkinde olmadı ikincide iğneden sonraki gün öğlen yaptık ama doktor yine gece demişti biz öğlen yaptık oldu
Ftmnur11 yasen1 bende cuma günü başlıyorum femaraya.adetimin 5.gunu baslicam İnşallah sende güzel sonuç alırsın.hepimiz alırız beklemek çok yorucu 🥺
Lavinyam06 Kızlar yumurtlama ilaçlarını kullandıktan sonra adetlerde değişme oluyor mu hormonları etkiliyor mu sürekli ters bişey olursa diye korkudan her ay erteliyorum 🥹😰
Ftmnur11 Lavinyam06 femara kullandım ben.bas ağrısı yaptı acayip şekilde.kasik ağrısı oldu bel ağrısı oldu ama aşırı değil.beni zorlayan baş agrisiydi Ovitrelleyi yapincada hafif bı nefes darlığı oldu.1 saate geçmişti.bi kaç günde yine bel kasik ağrısı oldu.sonra adet oldum zaten tutmadı
Lavinyam06 Ftmnur11 tekrardan denemeyi düşünüyor musun peki canım 😔 ne kadarlık evlisin hiç gebelik oluştu mu daha önce
Ozlemmm3535 Ftmnur11 benim yeni bitti canım üç aydır Klomen kullanıyorum Cuma günü çatlatma iğnesi yapılacak umarım bu kez son olur 🥹🙏🏼
Ftmnur11 Lavinyam06 evet cuma günü tekrar basliyorum insallah bu sefer olur. 8 senelik evliyim 6 yaşında oğlum var.gecen sene bir kurtajim oldu.daha sonra hamile kalamadim.pkosluyum.bu sebepten olmuyor benim :)
Sena1359 Lavinyam06 Allah razı olsun canım şu an ilaçla 2.ayımdayım ama toplamda 13,14 aydır deniyoruz