kedimiyavdedi MujganisMom bence yapın varsa çıkar ki inşallah vardır 🙏🙏🙏 ben sizin kadar bekleyemezdim 😅 yarın yapmayı planlıyorum bakalım artık
MujganisMom kedimiyavdedi Ay ne güzel konuşuyorsunuz ya valla yarın yapacağım normalde cumaya kadar bekleyim diyordum da bu platformda böyle motiveli motiveli konuşunca bir ümit geldi bana bakalım yarın yapıyım varsa da yeni ise silik çıkar yani.
kedimiyavdedi MujganisMom Allah gönlüne göre versin canım inşallah yüzünü güldürsün haberlerini bekliyoruz 😘😘😘🦋
kedimiyavdedi Kızlar ben gebelik testi aldım sanırım bugün yapacağım birde sabah erken yaparım hayırlısı 🥰
kedimiyavdedi Eco111 benim bat 26 bugün dayanamadım erken gebelik testi yaptım benim ki negatif çıktı. Sonradan baktım hayali çizgi vardı ama o da kuruma çizgisi bence
kedimiyavdedi Cimcime30 hayırlı haberlerini bekliyoruz canım bende yarın sabah yapıcam tekrar bakalım 🦋
kedimiyavdedi Cimcime30 babyiscomings kızımı uyutuyorum şu an birazdan atacağım ama kuruma çizgisi bence çünkü öncesinde çıkmadı