imcakir babyiscomings çözemedik 😂 Benim ilk gebeliğim kürtaj Sadece kasık ağrım vardı dediğin gibi 1 aydan sonra felan geçti Göğsüm çok kötüydü ağrıyordu Patlayacak gibiydi valla sanırsın içi süt dolu taşıyamıyorum 😂 başka hiç belirtim vs olmadı Bakalım bu sefer ne yaşacayacağım Yine göğüslerim de var bir sızı adetten önceki gibi ama bu kadar erken belirti olacağını düşünmüyorum kısmet 🌸
Gull111 Benim yumurtlama 9 ocak, çatlama 10 ocak. Bat 25-26 ocak kasık dolgunluğu hissi oluyor arada başka yaşayan oldu muuu? Heyecanla bekliyoruz. Haberleşelim kızlar 🥳🌸😌
kedimiyavdedi Gull111 benimle aynı sizinde yumurtlama. Ama çok erken değil mi belirtiler için acaba psikolojik mi çünkü tuttuysa bile şu an daha rahme yerleşmemiştir. Her şeyin hayırlısı sağlıkla olur inşallah 🙏
RMLove Kızlar benimde normalde adetten bi hafta önce göğüslerimde dolgunluk olur öyle anlarım adet olacağımı ama bu defa yumurtlama gününden itibaren göğüs uçlarım sızlıyor acıyor ve doluluk hissi fazlasıyla var böyle birşey yaşayan oldumu hiç ya 🥺
MujganisMom kedimiyavdedi Ay yeni katılıyorum aranıza ama bende iki üç gündür her zaman olan akıntım kesildi ve bugün aşırı derecede akıntım oldu ve bel kısmının biraz altı çok ağrımaya başladı. Acaba gerçekten belirti mi yoksa yalancı belirti mi yine kafam çok karışık testi de ne zaman yapsam çıkar acaba bat 22 her ay merak ediyorum hiçbirinde görmedi çift çizgiyi de ya. 🥺
MujganisMom Melekkock Ovulasyonun üstünden kaç gün geçti acaba benim bat 22 yapsam çıkar mı acaba çok sabırsızım. 🥹
kedimiyavdedi MujganisMom benimde akıntım vardı ama kesildi şimdi hafif göğüs hassasiyetim var ama bilemiyorum bende çok düşünüyorum diye mi oluyor 😂 yarın erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum ama bakalım. Ama bence siz yapın çıkabilir
honey34 Bat yarin yada diger gun test yaptim tertemiz bi sekilde negative regl agrim var folik asit kullandim rahim filmi cektirdim bu ay beni baya heveslendirmisti yine bisi olmadi
MujganisMom kedimiyavdedi Ayy ümitlendim birden böyle şeyler duymak o kadar güzel ki inşallah kelimelerimiz cümlelerimiz boş çıkmaz benimde dün ilk defa bayağı bir akıntım oldu bel kısmımın biraz altı çok ağrıyor bazen başka da belirtim yok ya off.
MujganisMom kedimiyavdedi Aynen demi ya 22’sine iki gün kalmış oluyor yarın nasıl olsa kesin çıkabilir hani beta değeri çok düşük olsa bile çok silik çıkar ama yine çıkar belli olur da korkuyorum ya off yine tek çizgi göreceğim diye. 😕
kedimiyavdedi MujganisMom bence yapın varsa çıkar ki inşallah vardır 🙏🙏🙏 ben sizin kadar bekleyemezdim 😅 yarın yapmayı planlıyorum bakalım artık