imcakir kedimiyavdedi şey diyorlar su tutun ıslanınca gitmiyor sa kuruma değildir İlk idrarla bakın bencede
Korkusuz handee3535 handee3535 test yaptınız mı benimde 22si kan verdim Perşembe günü negatif çıktı bugün kasık ağrım vardı evde test yaptım silik çıktı yarın sabah bir daha yapacam
handee3535 Korkusuz Bende Cuma verdim Negatif çıkmıştı. Bugün test yapacağım bende. Kargom gelicek testim gelicek 😂 Heycanla bekliyorum. Umarım isteklerimiz gerçekleşir.
babyiscomings kedimiyavdedi bende yaptım demin negatifti yumurtlamadan 10 gün geçti reglede 3 -5 gün var döner mi bilmiyorum veya şuan kanda çıkarmı varsa
Korkusuz handee3535 umarım geçen ay aşılama yaptım olmadı bu ay kendiliğinden olmuştur inşallah yanılmaz idrar testi yarın bir daha yapicam bende🙏
handee3535 babyiscomings 5 gün varken kan verdim Negatifti. Umudum yükselmesi. Bugün test yapacağım Tekrar bende 😶 Belki yükselir kızzz seninde. 10 gün erken bence yaaa.
kedimiyavdedi babyiscomings ben kızımda bu şekilde çok önceden öğrenmiştim nasip kısmet her gebelikte aynı değil bat a kadar beklerim bakalım değişebilir
babyiscomings handee3535 o zaman hiç kan vermiyim boşa zaten doktor kontrolüm var bakalım şüphelenirse bişeyden kendisi bakar kana