Eylul15 seyma0661 siz çok iyi ilerlemişsiniz ama az da kalmış Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏
AvBurcu drycnrll ay sakın ağlamayın ya da gelin birlikte ağlayalım 😂 benim 2. Gebeliğim. İlkinde toplamda 10 kg almışken bunda 20. Haftada 8-9 kg aldım
Minikfasulyem_1 GamzeAkcagul allahım şükürler olsun kilo alan birine denk geldim şurda 😂😂😂 ben 28. Haftadayım 13 kilo ile devan ediyorum su içsem yarıyor bana 🫠
1kopek1bebek Minikfasulyem_1 bombayı patlıyorum 18+1 10 kilo aldım 😂 Yani nasıl oluyo bilmiyorum hamile değilken daha çok yiyordum kilo almıyordum şimdi etli butlu bişey oldum. 🥹
Minikfasulyem_1 1kopek1bebek inanın bende bilmiyorum aşırı hızlı kilo aldım bende ne yesem yaradıdan ziyade su içsem kilo aldım gibi bir şey oldu 😂😂 incecik belim vardı bir zamanlar şimdi dediğiniz gibi etli butlu dolanıyorum 🤣🤣
ilayda_96 1kopek1bebek bende böyleyim yemediğim halde az ve sağlıklı beslendiğim halde aşırı aldım 32 hafta 22 kilo yani şaşıyorum kendime hiç alışık olmadığım bir bedendeyim 😫
1kopek1bebek Minikfasulyem_1 ben neyseki 50 kilo ile hamile kaldım umarım sizde zayıfsınızdır yoksa zorrr 😂 aman napalım yaaaa veririzzz
KumpirsMom kutaymoms 16 haftayım 1.5 kilo fazlam var ama galiba ben zayıflıyorum bebek normal haftasına göre iriymiş doktorun dediğine göre bakalım ne olacak 🥲
Tugce_34 seyma0661 ilk gebeliğimde de hiç bulantım olmadı ve kusmadım deli gibi iştahım açılmıştı 2. Gebeliğimde 9 haftalık oldum ve kusma vs olmadı yine iştahım açıldı herkeste de olmuyor o bulantı kusmalar açıkçası o yüzden yazmak istedim