Minikfasulyem_1 1kopek1bebek ahahahah tombikte güzeliz evet 🤣🤣🤣 bizlerin ve bebeklerimizin sağlıkları yerinde olsunda her şeyin üstesinden geliriz 💪🏾
Nesonunbeybi kutaymoms 32+5 5 kilo aldım ama zaten şişmandım kilolu hamile kalanlar daha az alıyor dedikleri doğru galiba çünkü bende bayaaa yiyorum almam gerekiyordu 😂
ilayda_96 CerenKim aynı aynı benim de öyle kilo almayanları anlayamıyorum cidden ne güzel bünyeleri var ne kadar sağlıklı beslensem de takviye olarak içtiğim haplar beni mahvetti 😫
asel_meva_ ilayda_96 bende sizin gibiyim 28 hafta oldum 10 kilo almısım zaten kilolu kalmıştım çok moralim bozuldu toplamda 10 kilo almam gerekirken..daha önümde 10 hafta var 🙁
ilayda_96 1kopek1bebek bende böyleyim yemediğim halde az ve sağlıklı beslendiğim halde aşırı aldım 32 hafta 22 kilo yani şaşıyorum kendime hiç alışık olmadığım bir bedendeyim 😫
1kopek1bebek ilayda_96 valla bende öyleyim. Artık doğumdan sonra nereye kadar koşarım haftanın kaç günü spora giderim naparım bilmiyorum ne gerekse yapıcaz napiiim 🥹
AvBurcu drycnrll ay sakın ağlamayın ya da gelin birlikte ağlayalım 😂 benim 2. Gebeliğim. İlkinde toplamda 10 kg almışken bunda 20. Haftada 8-9 kg aldım