Eylul15 seyma0661 aynı kilo ile hamile kalmışız doktorum da 79 la tamamlayalım demişti o yüzden merak ettim ama siz benden uzunsunuz biraz 🙃
CerenKim Aynurheli kilo almayanlar nasıl oluyor anlatabilir mi ya 😅 benim tek göğsüm 1 kg gelir öyle büyüdü normal değil mi acaba 😅
seyma0661 Eylul15 insallah hemen veririz ya 🥺 ben basenliyim biraz göğüs vs pek yok bacaklardan da vermesi sıkılaşması zor oluyor ama bakacaz 😂
Eylul15 seyma0661 benim de basen sorunum var 🥹 ve daha öok başındayım umarım çok kilo almadan tamamlayabilirim 🥲
Eylul15 seyma0661 daha beş haftalık ve kilo almadım tabi ama biraz kilolu bir başlangıç olunca tedirginim açıkçası
ilayda_96 CerenKim aynı aynı benim de öyle kilo almayanları anlayamıyorum cidden ne güzel bünyeleri var ne kadar sağlıklı beslensem de takviye olarak içtiğim haplar beni mahvetti 😫
Eylul15 seyma0661 vallahi şu an hiç mide bulantısı vs olmayınca hep böyle devam edecekmiş gibi hissediyorum 😂
Tugce_34 seyma0661 ilk gebeliğimde de hiç bulantım olmadı ve kusmadım deli gibi iştahım açılmıştı 2. Gebeliğimde 9 haftalık oldum ve kusma vs olmadı yine iştahım açıldı herkeste de olmuyor o bulantı kusmalar açıkçası o yüzden yazmak istedim
seyma0661 Eylul15 benim 6.haftamda başlamıştı 14.haftaya kadar ilaçla anca durmuştum 🥲 ilk zamanlar tatlı isteğim de yoktu ama bu aralar bayılıyorum
Eylul15 seyma0661 siz çok iyi ilerlemişsiniz ama az da kalmış Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏