kumsal__ Aslaninannesi_ ya bende farklı günlerde kaset testle baktım ışık altında bakınca çizgi belli oluyo 3testte bu şekildeydi bugünse erken gebelik testi yaptım çizgi çıkmadı ya 😒oysa kaset testlerden dolayı çokta umutluydum
MM0106 Merhaba ben de resim atmak istiyorum test yaptım bugün onun resmini nasıl nerden atacağım bilgi verir misiniz?
Humannrle Sbrn78 Gizem1504 Zypfhm Aslaninannesi_ imcakir Kızlar kan testinin sonucu çıktı sata göre 5 haftalık ve değerim böyle acaba düşük mü
imcakir Humannrle canım düşük değil Kişiden kişiye göre değişiyor Öyle hesap karşılaştırma yapma Ben 5. Gün gecikmesin de 136 ile öğrenmiştim İnsanların bir hafta önceden böyle çıkıyordu 🙏🏻🌸
Gizem1504 Humannrle çok sevindim hayır canım betanın düşüklüğü yüksekliği önemli değil 2 katı artış önemli istersen 2 gün sonra aynı yerde kan ver sonra keseyi görürsün bnm adet günümde 137 çıktı
Humannrle Aslaninannesi_ artar inşallah canım dün vermiştim doktorum yarın yok diye belki bugün tekrar veririrm
Hizliveofkeli Pardon da bu silik değil ki. T c den bile koyu çizgi neredeyse siyah olacak. muhtemelen değeriniz 1000in üzerindedir. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin.
Humannrle Hizliveofkeli silik değil de yanılma payı olabilir mi diye düşündüm kan da verdim ama sonucum 5 haftaya göre düşük mü acaba dedim
Aslaninannesi_ Humannrle kuzum öyle anlaşılmaz sen yarın ver çünkü hergün yapılan beta %50 oranda artmaz Buda seni tedirgin edebilir sen yarın ver at bize sonucunu doktora cuma günü gidersin olmadı