Humannrle Hizliveofkeli silik değil de yanılma payı olabilir mi diye düşündüm kan da verdim ama sonucum 5 haftaya göre düşük mü acaba dedim
Hizliveofkeli Humannrle maşallah değeriniz 1500çıkmış. Düşük değil zaten kimyasal gebelik riski geçmiş. Muhtemelen alttan muayenede kese görünür.
H-a-t-i-c-e Değerin 1500 çıkmış canım bu değerlerde kese görünüyor diyor doktorlar maşallah güzel her şeyin Allah kucağına almayı nasip etsin
Gizem1504 Humannrle çok sevindim hayır canım betanın düşüklüğü yüksekliği önemli değil 2 katı artış önemli istersen 2 gün sonra aynı yerde kan ver sonra keseyi görürsün bnm adet günümde 137 çıktı
Aslaninannesi_ Humannrle kuzum öyle anlaşılmaz sen yarın ver çünkü hergün yapılan beta %50 oranda artmaz Buda seni tedirgin edebilir sen yarın ver at bize sonucunu doktora cuma günü gidersin olmadı
Humannrle Aslaninannesi_ doktorum yarın köy hizmetinde nasıl kan versem ki acaba yom diye bugğn vereyim dedim
imcakir Gizem1504 yok canım alamadım kürtaj oldum 10. Hafta da 🥲 2 gün sonra tekrar vermiştim 430 gibi bir şey çıkmıştı
Aslaninannesi_ Humannrle olur neden olmasın zaten betan çok iyi benim 3 gün gecikmem vardı 94 tü düşün 😀 yakında keseyi görürsün
Gizem1504 Humannrle en mantıklısı yarın yoksa ama kötü düşünme değerin gayet iyi kimisi 1500 üstü kese görüyor
Humannrle Gizem1504 Aslaninannesi_ tamm canlar öyle yapayım ama ne bileyim ya insanın bi kaybı olunca çom tedirgin oluyor 🥹
Gizem1504 Humannrle ben erken öğrendim bide beni düşün betam 137ydi bugün kan verdim yolum uzun 🫠🤭 iyi düşün iyi olacak🩷
Aslaninannesi_ Humannrle içini ferah tut onu hiç düşünme Meryem suresini dinle aç yakın zamanda kalp atışı haberlerinide ver bize 🙏
Humannrle Gizem1504 aaa sende yeni hamişsin o zaman Allah hayırlı etsin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbım ❣️