Humannrle Kızlar bugün test yaptım çubuğu batırıp koyar koymaz ikinci çizgi belirdi ama bazıları yanıltıcı diyor kafam karıştı ya başına böyle bişe gelen var mı
Sbrn78 Humannrle bu kadar da yanılmaz bence hamilesin genelde dogru sonuçlar veriyor adetiniz geçtiyse yada bir iki gün varsa direk kan veririn
brtg Humannrle https://resmim.net/i/1000013137.NXJaLy Testlerimiz ayni prodoctor dimi insallah bende hamileyimdir🥲
kumsal__ Aslaninannesi_ ya bende farklı günlerde kaset testle baktım ışık altında bakınca çizgi belli oluyo 3testte bu şekildeydi bugünse erken gebelik testi yaptım çizgi çıkmadı ya 😒oysa kaset testlerden dolayı çokta umutluydum
Humannrle Gizem1504 bazı başlıkları açıp okuyunca yanılanlar olmuş tereddütlü davrandım ama inşallah betam da güzel gelir ❣️
Aslaninannesi_ Humannrle çıkar çıkar merak etme benim çok silikti 94 tü betam senin baya koyu maşallah
Gizem1504 Humannrle bnm sizden daha silikti ama adetime vardı bugün test verdim 137 çıktı tabiki yanıltanda var
Gizem1504 Merveemctgcl sizi yorumlarda görmüştüm sonucum pozitif hayırlısıyla sizde güzel haberi alın🌸🤍
Humannrle Sbrn78 evet canım günüm geçti sat 10 aralıktı inşallah sabah sağlık ocağında kan vereceğim 🥰
Humannrle Sbrn78 Gizem1504 Zypfhm Aslaninannesi_ imcakir Kızlar kan testinin sonucu çıktı sata göre 5 haftalık ve değerim böyle acaba düşük mü