• isimler
  • Doğa mı Deniz mi Nisan mı

Bade koyduk biz ama Doğa da düşünmüştük cok güzel isim 🌷
Aysefee yooo biz hiç zorlanmadık. Hatta şimdi sizin için kızıma sordum oda yooo dedi:) hatta ismini çok beğendiklerini ve kendisinin de çok sevdiğini söyledi :) 💕😇 ( kızım 10 yaşında )
Aysefee Soyisim de önemli bu tarz konularda bence.. Yani soyadınızı söylerseniz ona göre fikir verebilirim. Bizim soyadımız kısa olduğu için ben Doğa Deniz koyabilirdim hem iki isim sevdiğim için hem de doğa ve deniz uyumlu gayet 😊
Aysefee deniz derim 😍 bizimde deniz olcak kizimizin adi tabi biz soyad uyumundan istedik 😊
Aysefee Son yıllarda özellikle Deniz ismi o kadar çok var ki neredeyse etrafımda ki herkes Deniz koyuyo bebişinin adını. Evet güzel isim fakat bu kadar fazla kullanılınca sıradanlaşıyo bence. 2 gün önce arkadaşım doğum yaptı Deniz koydu,mayısta bi arkadaşım doğum yapıcak Deniz koyucak,benim yeğenimin adı da Deniz tabii yeğenim 14 yaşında o zaman bu kadar yaygın değildi ama o bile artık Deniz koymayın çok fazla var diyo🙈 Deniz ve Defne patlaması var resmen😊
Aysefee hem Doğa hem Nisan ikisinide düşünmüştüm kızım için hatta Nisanıda senin gibi nisanda doğacak diye koymak istemiştim de nasip olmadı ikiside çok güzel sakın şaşma bu isimlerden sağlıkla al inş kucağına 😇