Kızlar merhaba sizce Doğa ismimi güzel Deniz mi yoksa Nisan mı kararsız kaldık,kızımız Nisanda doğacak inşallah,bir de Doğa nın telafuzu zor gibime geldi siz ne düşünüyorsunuz
Doğa mı Deniz mi Nisan mı
Deniz diyorum 🤗 nisan çok fazla özellikle bu sene ya 😑
Deniz kesinlikle eşim muhalif olmasaydı hayalimdeki isimdi
Aysefee doğa 🌺
Dini açıdan bakar msnz bilmiyorum ama dağ taş deniz vb isimleri caiz değil diye biliyorum ama tabiki bu tamamen kendi karariniz🤗
Doğa
Doğa 💕 Kızımın adı ve iyi ki koymuş babası diyorum. Adı gibi bir çocuk. babası adını koyarken adı gibi herşeyi içinde barındıran bir çocuk olsun dedi ve öyle de oldu. "Melek Doğa " 😇
Aysefee Deniz 💜 benim kızımın adı 😊
hohomoromu Allah bağışlasın çok güzel isimler😍
Aysefee Doğa ❤️ Çünkü ben de kızımın adını Doğa koyacağım🤩
Nisan🎀
Bade koyduk biz ama Doğa da düşünmüştük cok güzel isim 🌷
Aysefee Soyisim de önemli bu tarz konularda bence.. Yani soyadınızı söylerseniz ona göre fikir verebilirim. Bizim soyadımız kısa olduğu için ben Doğa Deniz koyabilirdim hem iki isim sevdiğim için hem de doğa ve deniz uyumlu gayet 😊
Nisan🙂
Aysefee Son yıllarda özellikle Deniz ismi o kadar çok var ki neredeyse etrafımda ki herkes Deniz koyuyo bebişinin adını. Evet güzel isim fakat bu kadar fazla kullanılınca sıradanlaşıyo bence. 2 gün önce arkadaşım doğum yaptı Deniz koydu,mayısta bi arkadaşım doğum yapıcak Deniz koyucak,benim yeğenimin adı da Deniz tabii yeğenim 14 yaşında o zaman bu kadar yaygın değildi ama o bile artık Deniz koymayın çok fazla var diyo🙈 Deniz ve Defne patlaması var resmen😊