Zeynep9120 deletedmom43191 ilk cocugu gectm artk 3,5 yasnda zaten smdi mart sonu gene dogumum var onda basvururm artk 2021 de cok azdı ugrasmamıstm acıkcası bu her ay dedıgı kaç ay gcerli acaba detaylıda bi acıklama yapmamışlar
Annecilek anneoluyorumm13 ben memurum ılk cocugum 2021 de oldu e devlete yazdım almısım 300 tl o zaman dogum yardımı odendı dıyor yanı memurlar da alıyor
anneoluyorumm13 Annecilek ay çok teşekkür ederim e devleti biraz kurcalıyım hiç anlamıyorum bu işten birde toplu para yatıyormuş doğum olduktan sonra o nasıl olucak hiç bilmiyorum 😁
Burnosunn_annesi Kızlar ev hanımı olup eşi memur olanlara verilecek mi peki bu konuda belli şartlar varmı hani memura cocuk sayısına göre veriliyor belli miktar
Burnosunn_annesi deletedmom43191 valla bilmiyorum zannetmiyorum bu kadar hemen şartsız olmaz keşke olsa
dilaraRecep acemianneyim 2 çocuğum var en küçüğü 1 yaşında bende alabilir miyim acaba aylık 1500 TL 😅🥹
melektb dilaraRecep 3. Çocuğu 2025 de yapıp doğurman lazım o zaman 5 bin alırsın 🤣 diğer türlü vermezler bence
gulcan_inci dilaraRecep 1 ocak 2025 den sonraki doğumlarda geçerli arkadaşlar 1-2-3. çocuk durumuna göre bu şartlar
Pelnztrk Mirarya yardım parasıymış bu doğum parası ayrı birşey. Çalışan anneler için 32 haftalık itibari alınan raporlar sayesinde doğum sonrası para alıyosun o da 50 bin tlye yakın 😶