acemianneyim Krema onu başvuru yaptığınızda sorarsanız daha net bir açıklama alırsınız bende sadece açıklamalar kadar biliyorum 😁
mervedmrcn acemianneyim benimde son hafta eşime söyledim bakalım olacak mı kimlik çıkarmaya gittiğinde görücez😂 Pazartesi doğumum var, sizin ne zaman doğum kaç haftalıksınız?
acemianneyim mervedmrcn benim 39+2 son 5 gün gösteriyor tam 40 hafta için ama normal doğumu bekliyoruz doktorumla. Siz? 🥰
acemianneyim SuEmbal ikinci ve üçüncü çocuğa da aydan aya ödeme yapılacakmış. Evet doğuma teşvik nüfus artsın diye. Keşkee dediğiniz gibi o masraflarda ücretsiz olsa 😭
mervedmrcn acemianneyim 38+0 benimde kuyruk sokumumda kırık olduğu için 39.haftada alalım dedi doktorum. inşallah sağlıkla kolaylıkla alırız yavrularımızı kucağımıza☺️🌸
Cacaege mcansu bence ekstra alınmaz ancak ikinci çocuğumuz icin 1500 her ay yatırılacak annenin hesabına diyor
Cacaege mcansu süre hakkında bişey demedi koşulsuz şartsız herkese verilecek denildi başvuru yapmak gerekiyor işte. Bide esnek çalışma ve evden çalışma ile ilgili de görüşüyorlarmış. Keske doğum sonrası anneye ücretli izin verseler biraz çok daha iyi olurdu
anneoluyorumm13 busradere0 bu memurlar içinde geçerli mi bu parayı almak için bir yere başvurmak gerekiyor mu
Annecilek anneoluyorumm13 ben memurum ılk cocugum 2021 de oldu e devlete yazdım almısım 300 tl o zaman dogum yardımı odendı dıyor yanı memurlar da alıyor
ArasMom__ Eyseca zaten canlı doğum olduktan sonra veriliyor diye duydum eğer doğumun yeniyse git başvur
Zeynep9120 deletedmom43191 ilk cocugu gectm artk 3,5 yasnda zaten smdi mart sonu gene dogumum var onda basvururm artk 2021 de cok azdı ugrasmamıstm acıkcası bu her ay dedıgı kaç ay gcerli acaba detaylıda bi acıklama yapmamışlar