Cacaege mcansu süre hakkında bişey demedi koşulsuz şartsız herkese verilecek denildi başvuru yapmak gerekiyor işte. Bide esnek çalışma ve evden çalışma ile ilgili de görüşüyorlarmış. Keske doğum sonrası anneye ücretli izin verseler biraz çok daha iyi olurdu
Hil123 Arblg nasip olursa ikinci evladım doğacak 1500 tl yi her ay deniyor ama ne zamana kadar alacağız biliyormusunuz mesela 1 senemi 2 senemi yani
gulcan_inci Hil123 ilk çocuk haricinde 2025dem sonraki doğumlarda 5 yaşa kadar verilecek ücretler. 2025 de ilk doğuma tek seferlik 5000 sadece
esra34_ S1nbkr mcansu anlamadım valla bişi 1 yaşında oğlum var eşim sigortası vardı o zmn 500tl yattı almadı eşim unutu şimdi 2. Ye hamileyim 1. Cocugumkini alabilirmiyim yoksa sadece dogucak olan bebeginkini mi alicam
Cacaege esra34_ hesaba yattıktan 1 yıl içinde alınması gerekiyor yoksa o para iade olunur diye biliyorum ben. Pttye kimliğin ile gidip bakmalısın ilk çocuk için 500 2. Çocuk içinde bu konuşulanı her ay 1500 almış olacaksınız
acemianneyim Ervaidil evet doğum sonrası bebeğin geçici kimlik belgesi ya da kimlikle birlikte gidip yaptırabilirsiniz. Ben sosyal politikalarda staj yapmıştım eşiniz gidip dilekçe verebilir bizzat sizin gitmenize de gerek yok
melektb dilaraRecep 3. Çocuğu 2025 de yapıp doğurman lazım o zaman 5 bin alırsın 🤣 diğer türlü vermezler bence